Schobert Norbert, a “nemzeti gondolkodó” hangsúlyozottan önszántából dicsőitette Orbánt

Schobert Norbert, aki fitnesz-edzőből avanzsált nemzeti megmondóemberré autóban ülve, gondterhelt arccal osztotta meg Instagram-követőivel, hogy minden jelenlegi gondért-bajért nem az országot vezető Orbán Viktor és kompániája a felelős, hanem “Brüsszel” – jelentsen ez bármit is.

Ne Orbánra haragudj….

Ha valaki azt várná, hogy a kezdő gondolata az, hogy a közért-pénztárnál előtte álló idős hölgy nem tudta kifizetni “luxus-vacsoráját”, a 2 kiflit, 10 dkg. parizerrel az téved. Schorbert onnan indított, hogy mindenki láthatja, aki bemegy a plázába, hogy nem mennek a légkondik, nem mennek a mozgólépcsők, a liftek közül is csak az egyik működik, világmárka cipőboltok, ruhaboltok be vannak zárva, ahogy a belvárosban a legmenőbb éttermek is.

“…mindenki nekifeszül a kormánynak és a miniszterelnöknek, de ő nem…”

„Nem vagyok a barátja, sőt, még a kegyeltje sem vagyok, egyszerűen dolgozom velük és másokkal is az egészségért”

– mondja Schobert éppen aznap, amikor a Direkt 36-on megjelent egy cikk Orbán Viktor testvére és a Schobert közötti üzleti kapcsolatról. Schobert azt is megválaszolja, hogy kit kell okolni a kormány helyette:

„Ki tehet erről? Nem a kormány, higgyétek el! Az unió tehet erről, Brüsszelben vannak a felelősök. És ezt a videót önszántamból mondom, és nem megbízásból.”

Szerinte az EU nemhogy lábon lőtte magát, megidézve egy klasszikust, hanem amputálta mindkét lábát, és a vérző sebet sem kötötte el. Gyorsan leszögezi azt is, hogy nemcsak nem orbánista, de putyinista sem, de szerinte az EU-nak nem lett volna szabad kivetni szankciókat Oroszországgal szemben.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!