Schobert Norbert – nemzetünk Norbija – gyakorta hívja fel magára a figyelmet. Ha nem éppen valamelyik egész Magyarországon világrengető újítása kapcsán esik róla szó, akkor gondoskodik egy-egy bulvárhírről.
[mnky_ads id=”10551″]

Mindegy mit, csak tőle legyen hangos….

Nemrég írtunk kétes gyereknevelési ötleteiről, amit Bochkor műsorában fejtett ki, most Bocskor felesége Várkonyi Andrea bírta szóra a FEM3 csatornán futó Micsoda nők!-ben. A téma a Valentin nap volt, ahol a fitnes koronázatlanja elmondta, hogy az ő életének is voltak kínos pillanatai. Ilyen volt az, amikor rájött, hogy egy férfit szeret, bálványoz.

Schobert Norbi: adjanak a tanárok akkora maflást, hogy leesik a gyerek feje…..

Mindenki életében – leginkább a tinédzserkor környékén – van legalább egy olyan híresség, vagy világsztár akiért többet érzünk, mint puszta rajongás.
[mnky_ads id=”10552″]
Nem volt ezzel másképp Norbi sem, de az ő ügyének pikantériája, hogy azt sem tudta, hogy vágyának tárgya nő, vagy férfi. A titokzatos személy a a Modern Talking énekese, Thomas Anders volt.

Évekig szerelmes voltam Thomas Anders-ba, mert azt hittem, hogy nő. Nem láttam soha a klipet és amikor énekelt, akkor úristen, milyen gyönyörű női hang, aztán meg megláttam ilyen enyhe borostával, nyakláncban…


[mnky_ads id=”10553″]
(forrás: bors)

Schobert Norbi neve a múlté

Baj van a Norbi-kajákkal!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét