Sebestyén Balázs: “Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni… “

A  vadászokról mindenkinek saját, külön bejáratú véleménye van. Semjén keresztény és demokrata miniszterelnök-helyettes szerint klassz dolog – űzi is, ahol csak megvendégelik egyre – Sebestyén Balázs szerint viszont a vadászat komplexusos emberek pótcselekvése. Más meg szereti a focit.

Amitől kiborult a bili….

Lelőttek egy fokozottan védett európai szürkefarkast a Bükkben. A hírek szerint egy vadász végezhetett vele Nagyvisnyó határában. Ez volt a téma a Rádió 1 reggeli műsorában. Sebestyén Balázsnak, kifakadását a Blikk idézte fel, amiben a vadászatról általában, és konkrétan a vadászokról beszélt, miután megtudta, műsorvezető társa (Rákóczi „Feri” Ferenc) élettársának a kutyáját egy vadász lőtte ki.

„Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták. Olyan s.ggek, komolyan mondom!

Isznak, tivornyáznak, részegek.

Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. Csoda, hogy még van vadász Magyarországon. Az összes le kellett volna, hogy lője a másikat! Vannak normális vadászok, nem azt mondom, de kevés. Sok a hülye. A nyolcéves gyerek szintjén vannak. Borzasztó! Az megy vadásznak, aki gyáva katonának. Ez tökre így van. A kis tapsifüles nem lő vissza.”

Ahogy a nagy va…va…vadász látja….

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet főmunkatársa, Földvári Attila reagált a bulvárlap hasábjain az elhangzottakra. Megdöbbent, korábban volt Balázsék vendége.

„Értetlenül állunk a kirohanás előtt, hiszen tavaly egy korrekt és pozitív beszélgetésünk volt Balázsékkal a vadászatról, vadgazdálkodásról. Ki kell kérnem magunknak ezeket a már-már közösség elleni uszítás határán mozgó megállapításokat, általánosításokat a hatvanötezer magyar vadász nevében.”

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük