Két dologtól görcsölünk igazán decemberben: mi legyen a karácsonyesti menü, és, hogy ki mit kapjon ajándéknak. A mai horoszkóp az első probléma a “kaja-para” feloldásában segít.

Kos 03.21 – 04.20. – csak egy kis allergia

Legalább lássa a falat, mielőtt fejjel nekirohan: a kosoknak nyugodtan főzheti a hagyományos menüt. Csak arra kell ügyelnie, hogy ennek a jegynek a szülöttei gyakran szenvednek könnyű, de néha nehéz lefolyású dióallergiában. Tehát legjobb ha elhagyja a dióebsiglit, de nyugi jöhet helyette, mondjuk a gesztenyés.

Bika 04.21. – 05.20. – újragondolás

Oda sem figyel arra, mit hordanak össze a többiek, képtelen feltételezéseikkel, “első kézből származó információikkal” csak felkészületlenségüket, kínos zavarukat leplezik. Amit viszont nem árt ha tud erről a jegyről, hogy mindenben az újat keresi. Ezért  a hagyományos menü egy-egy, akár valamennyi fogásán is érdemes csavarni egyet, vagy a recepten, vagy a tálaláson újítson . 

Ikrek 05.21. – 06.21. –esetleg vidám

Munkába menet apró kellemetlensége támad, de még ez sem tudja elrontani a kedvét. Sajnos a legtöbben nem olyan vidámak, mint Ön és ebből arra következtet, hogy ez az ország tele van kedvetlen , savanyú emberekkel. Nem így ha ikrek jegyűek is vannak karácsony esti vendégek között. Náluk nem lehet tudni, hogy éppen akkor melyik hangulata vidám vagy a melankolikus uralja e a hangulatukat. Érdemes tehát legalább a színekben, terítés, ételek vidámra hangolni az asztalt, hiszen ez vagy éppen betalál, vagy segít átlendülni.

Rák 06.22. – 07.22. – lépésről lépésre

Újból feltámad Önben az épülés-szépülés vágya. Nagyon helyesen cselekszik, csak vigyázzon: ne egyszerre akarjon mindent. A karácsonyi vacsira bármilyen sokan is hiszik, nem arra való, hogy mindenáron lenyűgözze a vendégeket. Lehet az bármilyen egyszerű is, ha jókedv és szeretet lengi körül a közös asztalt. Csak szolidan a Ráknak ez jön be leginkább 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét