“Segítség, rendőrt kell hívni! Elütött a Hadházy!”

Hétfőn Hadházy Ákos felhívására autósok dudálással tiltakoztak a Kásler-terv ellen a Clarck Ádám téren, aztán akcióba lépett a szélsőjobboldal ismert provokátora is.

B. Zsolt (Vadhajtások) pár perc (kétes) hírneve

A szürke, depresszió-közeli koronavírusos időben kiváltképp fontos, hogy némi derű billentse ki az embert a letargiából. B. Zsolt hétfőn gondoskodott erről. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő autós tüntetést szervezett Orbán Viktor budai Vár-beli hivatala közelébe, a budapesti Clark Ádám térre. A demonstráció a képviselő által

„Kásler-tervnek”

nevezett azon intézkedés ellen szerveződött, ami alapján a kórházakból többezer krónikus beteget dobtak ki, hogy felszabadítsák az ágyaikat a koronavírus-járvány egy későbbi szakaszára.

A tüntetésre ellátogatott B. Zsolt provokátor is,

aki először egy doboz Xanax gyógyszert igyekezett Hadházy képviselő autójának ablaktörlője mögé elhelyezni, majd amikor ez nem sikerült,

harsány óbégatásba fogott, miszerint a képviselő „elütötte” őt.

Itt érdemes megjegyezni, hogy a Xanax vényköteles tabletta, az nem derült ki, hogy B. Zsolt kinek a nevére felírt dobozt igyekezett Hadházy autóján elhelyezni – írta a Magyar Hang.

Videón a fellépés….

2 hozzászólás

  • 2020.04.21 - 07:33
    Közvetlen hivatkozás

    Bayer Zsolt inkább kapta volna be a xanax tablettát, receptre felírató, ő is szedi, azért mond butaságokat.
    Nem lehet más a B. Zsolt, mert csak ő képes ilyen hülyeségre, annyire már a médiából felismerhető

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük