Selmeczi Gabriella leporolva előkerült a szekrény mélyéről

Selmeczi Gabriella régen csillogtatta csak rá jellemző meggyőzőkével tudományát. Most jött el az idő, -még véletlenül sem a nyugdíjígéretkor, még valakinek eszébe jutna a nyugdíjtakatékos 3.000 milliárd- amikor a WHO budapesti irodavezetője, Ledia Lazeri -végre valaki!- pozitívan nyilatkozott a magyar vírus elleni harcról.

Mégis csak egy nő….

Miután felfedezték egyetlen pozitívumát, újrahasznosítják a talonba tett fideszest. Azt a rém bátor feladatot kapta, hogy neve alatt futhat a közlemény, melyben

A Fidesz-frakció az Operatív Törzs meghallgatását kezdeményezi az Országgyűlés népjóléti bizottságában.

Ez ám a combos feladat!

A közleményben az áll, hogy

„A koronavírus elleni védekezésben számos előkészület folyt az elmúlt időszakban annak érdekében, hogy a járvány hazai tetőzésére legyen annyi orvos, ápoló, kórházi ágy és lélegeztetőkészülék, hogy a kórházak minden koronavírusos beteget fogadni tudjanak.
A bizottság összehívását jövő keddre javasoljuk.

Selmeczi Gabriella frakcióvezető-helyettes, a népjóléti bizottság alelnöke”

Megelőlegezve a bizottság véleményét, mindent a legnagyobb rendben fognak találni. Kalapot emelnek majd Türkék előtt, akik mindenben….. Esetleg elítékőleg nyilatkoznak majd Karácsony Gergelyről, meg talán Soros Györgyről is és minden bizonnyal megemlítik majd a menekülteket és persze az Európai Uniót, ami „nembarát”. Szóval kemény napok elé néz Selmeczi asszony, de hát ilyen a politikusnők élete!

Miben bízik Korózs Lajos?

Közben szintén kedden Korózs Lajos, a népjóléti bizottság elnöke  közölte az MTI-vel, hogy

kezdeményezte az országos tisztifőorvos és az egészségügyért felelős miniszter (azaz Kásler Miklós, az Emmi vezetője) bizottsági meghallgatását,

de a Fidesz kezdeményezést elfogadva további meghívókat küld ki az operatív törzs tagjainak. Korózs szerint a meghívottaknak a parlament szakbizottsága előtt

„fontos, az egész társadalmat érintő és érdeklő kérdéseket kell megválaszolniuk“

Ön szerint erről lesz szó, vagy a fentiekről?

  • Tényleg május 3-án tetőzik a járvány, mire alapozzák a dátumot?
  • Hányan fertőződtek meg kórházakban, egészségügyi intézményekben?
  • Miért volt szükség pont 36 ezer kórházi ágy felszabadítására, amellyel „nem egy esetben a betegek egészségét, életét sodorták veszélybe“?
  • A kormányrendelet ellenére „miért hagyták magukra megfelelő védelem nélkül” az idősotthonok lakóit és dolgozóit a kormány illetékesei?
  • Tényleg a járvány tetőzésekor akarja-e lebonyolítani az állam az érettségi vizsgákat?
  • A védőfelszerelések miért a raktárakban állnak, és miért nem kerültek még kiosztásra
  • Miért állítják vissza az első vonalba a vírus által leginkább veszélyeztetett 65 év feletti orvosokat abban az időszakban, amikor a járvány felfutására számítanak?

Végül néhány adalék Selmeczi Gabriella eddigi ténykedéséről, a teljesség igénye nélkül

One thought on “Selmeczi Gabriella leporolva előkerült a szekrény mélyéről

  • Félelmetes ez a tonna-mennyiségű csúsztatás! A balliberális „mésztrim” média annyi gaztettet hajtott már végre az elmúlt 30 esztendőben, hogy életfogytiglani börtönbüntetést érdemelne. Jó lenne már, ha hiteles és valóban tárgyilagos zsurnaliszták dolgoznának a médiában. A tisztességes tájékoztatás a valódi demokrácia egyik alappillére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük