Kerítésen innenKiemelt hírek

Semjén Zsolt a “Hősök az irodalomban” című fejezetbe került a hatodikos (!) irodalomtankönyvben!

Semjén Zsolt a "Hősök az irodalomban" című fejezetbe került a hatodikos (!) irodalomtankönyvben!

Semjén, mint “hétköznapi hős”? Belátható, hogy a NAT kerítésen belül szinte mindenkiből kikiálthat haza- és világmentőt, világraszóló tudóst, művészt, de lássuk be, ezek a lufik kizárólag a csak magyarul író-olvasó vuduzott hívők körében hatásos. Kivétel lehet ez alól az a 12 éves nebuló, aki még hisz a tankönyveinek….

Nem ezt hívjuk veszélyeztetésnek?

“A dili nem áll le: az új, 2021-es hatodikos (!) irodalomtankönyvbe (!) a vadászatról szóló fejezetet írtak. Nyilván a közelgő világkiállítás alkalmából…Nem is akárhova jutott Semjén Zsolt : a “Hősök az irodalomban” című fejezetbe kerültek, a spártai hősökről és Kőműves Kelemenné közé..

– hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos közösségi oldalán.

A szájbarágós bevezető a vadászat becsületéről szól,

amiből megtudjuk, hogy

Semjén Zsolt egy hétköznapi hős, mert a hobbija a modern lőfegyverek korában sem veszélytelen feladat, és hogy a vadgazdálkodás és a vadvédelem is vadászok feladata.

Az is a vadászat mellett szól, hogy az egyfajta hadgyakorlat volt, a fegyverforgatás és a hadmozdulatok begyakorlásának módja. Még akkor is, ha “a vadászat sokakban ellentmondásos érzéseket kelt, barbár és kegyetlen dolognak tartják.”

Nem csoda, hogy az ingyenesen a világkiállításra transzportált gyerekektől várják a nézőszámot, ilyen reklám után biztosan mindannyian nagyon várják.

Ui: a korábbi hatodikos könyvben semmi nyomát nem találtam ennek a tartalomnak, ezt tényleg a 70 milliárdos show idejére ütemezték. Marketing, ugye…”

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Fotó: Cseri László

 

Semjén Zsolt a "Hősök az irodalomban" című fejezetbe került a hatodikos (!) irodalomtankönyvben!

Comments (1)

  1. Gianni Qlish

    “Hihetetlen mekkora hős” aki helikopterről hátulról legyilkol egy békésen legelésző házi rénszarvast! Óriási “férfias” teljesítmény! Kár hogy nem volt a közelben szegény réni tulaja, gondolom szétlőtte volna semlyén lottyadt valagát!! Ezt a plagizáló korrupt bűnözőt kéne kilőni, és kitömve mutogatni mint az állatvilág szégyenét! Európa legaljasabb fartúró parazitája! Gusztustalan nyalakodó élősködő féreg!!

Szólj hozzá!