Semjén alvászavarának hatása Önre, avagy újabb éjjeli salátatörvény-javaslatot ficcentett be a miniszterelnök-helyettes

Éjjel nemcsak a veszélyhelyzet meghosszabbításáról nyújtott be javaslatot Semjén Zsolt, de arról is, hogy jelenleg, az állam által birtokolt két velencei-tavi ingatlannal gazdagodjon a fideszes alapítványok egyike – utalt közösségi oldalán Kocsis-Cake Olivio a miniszterelnök-helyettes kártékony szokására.

Esetleg egy könnyű kis altató?

A Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola nevet viselő intézmény „fontos emberei” között szerepel L. Simon László, a Felcsútot is képviselő Tessely Zoltán, de Lezsák Sándor és az EMMI egyik helyettes államtitkára is helyet kapott a védnökök között.

Az „ajándékozás” indoka

az alapítvány nevelési, oktatási és felsőoktatási feladatai ellátásának elősegítése,

hasonló címszó alatt kapta meg egyébként a Varga Mihály kezébe adott Óbudai Egyetem is a Római-part legnívósabb telkeit.

Jogászkodni persze mindig lehet, azt azért mégsem lesz könnyű megmagyarázni, hogy miben járul hozzá L. Simon alapítványának nevelési tevékenységéhez Velence egyik legértékesebb partszakasza vagy a gárdonyi Piramis Hotel.

Ami a csövön kifér….

A Velencei-tó környékén élőknek és általában a magyar embereknek a tóparthoz történő hozzáférése eleve folyamatosan szűkül amiatt, hogy Gárdony fideszes vezetése egymás után kótyavetyéli el a szabadstrandként használt telkeket. Ezt a folyamatot gyorsítja fel a kormány két újabb értékes tóparti ingatlan alapítványba szervezésével. Kérdés, hogy mi ennek az indoka, hiszen az oktatási tevékenységhez a tóparttól valamivel távolabbi telkek is tökéletesen megfelelnének, ami – a mostani vagyonosztogatással ellentétben – ráadásul nem is járna az egészséges környezethez való alapjog tömeges sérelmével.

Emlékeznek?

 

Semjén alvászavarának hatása Önre, avagy újabb éjjeli salátatörvény-javaslatot ficcentett be a miniszterelnök-helyettes

3 thoughts on “Semjén alvászavarának hatása Önre, avagy újabb éjjeli salátatörvény-javaslatot ficcentett be a miniszterelnök-helyettes

 • 2021.11.25 at 11:15
  Permalink

  A FIDESZ /OV/ kitermelt egy új emberformát: a gerinctelen, lélektelen, érzéketlen, vastagbőrpofájú emlőst. Sajnos, ezek a jelek szerint osztódással – osztogatással – szaporodnak.

 • 2021.11.25 at 15:21
  Permalink

  Maradt még valami, ami még az országé? Vagy már minden a tolvajok nevén van? Még van pár hónap a választásig, nem is értem, hogy orbán miért indul, mert már nem hagytak semmi ellophatót, mit akarnak még ettől a nyomorult, lerabolt, lepusztított országtól? Vagy maradt még valami, amit eddig nem tudtak ellopni? Nem járok templomba, de ha sikerül eltakarítani ezt a tolvaj bandát, viszek a perselybe egy szabadszemmel jól látható összeget. Akkor is, ha nem lesz kétharmaduk…

 • Pingback: Az "az ájtatos stüszivadász" törvényjavaslata nyomán: aki lemond a jogáról, 500.000.- forintot kap, de izibe' - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest