Semjén, amint éppen sokadszorra vesztette el politikus jellegét….

Ugye emlékeznek még Semjén Zsolt vadászós kalandjaira, amiről napról napra újabb részletek láttak napvilágot? A folytonos híráradat közepette, amiben gyakorta derül fény egy-egy politikusnak mondottról, hogy igen csak olcsón méri magát, elült a miniszterelnök-helyettes sztorija. Egészen hétfőig….

Az őszi ülésszak első napján megtalálták….

Szilágyi György jobbikos parlamenti képviselő Semjén Zsolt „ajándékba kapott” vadász kalandjairól kérdezett az Országgyűlésben az azonnali kérdések órájában. Szilágyi azt kérdezte:

„Nem érzi úgy, hogy morálisan vállalhatatlan, hogy ilyen több milliós ajándékokat fogadjon el, és utána ott üljön a miniszterelnök mellett?”

Ha belehallgat az alábbi videóba, abból feketén-fehéren kiderül, hogy egy ilyen stílusban megnyilvánuló keresztény(?) és demokrata(?) európai mércével be sem tehetné a lábát egy jobb kocsmába sem, nemhogy Magyarország parlamentjébe.

Az Index tudósítása szerint Szilágyi azt kérdezte Semjéntől, hogy nem érzi-e úgy, hogy morálisan vállalhatatlan, hogy több milliós ajándékokat fogad el, és utána ott üljön a miniszterelnök mellett.

Ön betegesen érdeklődik a magánéletem iránt

– kezdte a válaszát Semjén. Szerinte maguk a svédek nyilatkozták, hogy minden rendben volt azzal a bizonyos svédországi vadászattal, amellyel a kampányban támadták őt.

Öt részeg, meg Ő, … ja persze!

Mint mondta, ráadásul nem volt ott semmiféle luxus.

Próbáljon csak egy éjszakát eltölteni öt részeggel.

– fogalmazott a kormánypárti politikus.

Gábor György vallásfilozófus közösségi oldalán írta frappánsan:

“Az persze nem derült ki, hogy vajon Semjén is piás volt-e, de ha arra gondolok, hogy a hét főbűn egyikéről, a torkosságról (gula) Aquinói Szent Tamás a Summa Theologiae-ben azt írta, hogy a torkosság hozza magával a bárgyú ujjongást, a szószátyárkodást, a tompaelméjűséget és a tisztátalanságot, ami elvezet a haraghoz és a közönségességhez, akkor azt gyanítom, Semjén lehetett közöttük a legrészegebb.”

Nem helikopterezett, mert ott a szarvas volt…

Semjén egyébként azt is mondta, hogy a helikopterezésen nem volt ott, mert az a szarvast szállította. A miniszterelnök-helyettes szerint, Szilágyi

„nyilas házmester szellemi elődjeihez hasonlóan”

teszi ellene a feljelentéseket a NAV-nál, az ügyészségnél, a mentelmi bizottságnál, ám ezek az eljárások mind az ő igazát bizonyítják.

Szilágyi szerint ugyanakkor

„egy normális országban ezt úgy hívják, korrupció”,

és képviselő sem lehetne, mindent önmagától kivizsgálnának az illetékes szervezetek. Az érintett szerint minden létező hatóság megállapította, hogy a jobbikosok hazudnak, és „morális ügyekben” mesélhetne a szerencsejátékhoz fűződő viszonyáról.

Semjén tavaly két kanadai vadászaton is járt

Még mielőtt lelőné a húsvéti nyuszit – Már az OLAF előtt Semjén Zsolt svédországi orvvadászata

Frissítve! Semjén sok millióval tartozhat a NAV-nak a svéd vadászatok miatt

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük