Semjén bedilizne, ha nem vadászhatna! – még romolhat a helyzet….

Bayer Zsoltra nem lehet mondani, hogy mikrofonállvány, ő aztán velőig hatóan kérdez. Teszi ezt főleg akkor, ha pártcsaládjához tartozó kerül a mikrofonja elé. Így tett Semjén Zsolttal is, akit a ballib sajtó (pfujjjj) mostanság a vadászataival vegzál.

Csak pár meghívás elfogadása fér bele a zaklatott életébe!

Vasárnap az Echo Tévében “húzta deresre” Bayer Semjént a vadászatai kapcsán, amit rendre elfelejtett feltüntetni vagyonnyilatkozatában. Semjén szerint azért nem kell feltüntetnie a több milliós vadászatokat, amiket ajándékba kapott, mert nem a képviselői megbízatásával összefüggésben kapta őket.

„Tehát maga a vagyonnyilatkozat zárja ki, hogy oda beírja az ember”

Ez az érv valahogy nem került elő, amikor két éve a nemzetközi vadászlobbi az év törvényhozójának választotta Las Vegasban. Akkor nem védekezett azzal, hogy a vadászatok nincsenek összefüggésben a munkájával.

Ehhez orca kell!

Semjén hobbijáról többször is beszámoltunk, amit Kanadában és Svédországban is egy-egy rejtélyes tisztelője fedezett. Az ország hármasszámú közszolgája azt hiszi, hogy büszke lehet arra, hogy csak emiatt támadják:

„A szabadidőmben el fogok fogadni barátaimtól meghívásokat, hogy kísérjem el el őket vadászútjaimra, és miután ez a magánéletemnek a része, ezért ehhez senkinek semmi köze. Következésképpen indiszkréció lenne, ha én arról nyilatkoznék, hogy kivel, hol, mikor vadásztam.

Út a bedilizés felé

„Az egész politikát addig csinálom, amíg az ember normális lehet”

-jelentette ki Semjén Zsolt. Ugyanis szerinte ehhez hozzátartozik, hogy van magánélete. Mivel a barátainak nagy része vadászbarát, úgy érzi, hogy a normalitást vesztené el, ha a

„bulvársajtó hülyeségei miatt”

megváltoztatná a magánéletét. Ezért esze ágában sincsen abbahagyni a vadászatot. Ahhoz, hogy a politikai munkáját el tudja végezni, ahhoz kell egy családi háttér és kell egy normalitás, aminek nála része a vadászat is.

(forrás: 444.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük