Semjén Zsolt a választás után előmerészkedett a tavaszi napfényre és ismét osztja az észt, amiben, mint eddig is kiderült bővében van.

[mnky_ads id=”10551″]

Semjén-logika

A párt – amit soha senki nem választott be a parlamentbe – 2018-ban sem vállalkozott a lehetetlenre, idén sem mérette meg magát. Ez az apró tény nem zavarja a prominens Fidesz-KDNP szószólót, hogy megkérdőjelezhetetlen véleményt nyilvánítson, pálcát törjön azok felett, akikkel nem egyezik a véleménye.

[mnky_ads id=”10552″]

Közösségi oldalán így ír:

A KDNP–Fidesz-szövetség, egy keresztény világnézeti párt és egy kereszténydemokrata ihletettségű nagy néppárt értékrendi közössége a kipróbált bajtársi hűség alapján. Az ellenzéki pártok ideológiailag részint ellentétesek, részint szavazatkonkurensek, részint vezetőik úgy utálják egymást, mint egy tál skorpió.

Önkorlátozás (?)

A vasárnapi boltzár totális bukása után újabb gazdaságpolitikai ötlettel állt elő a KDNP-s Semjén Zsolt a Heteknek adott interjújában:

a felnőtté és adófizetővé vált gyermekek adójának egy része jusson vissza az őket felnevelő szülőhöz.

Mindezt azzal indokolta:

a gyereknevelést tartjuk a legértékesebb munkának a társadalomban, ennek a gyümölcseiből részesedjen a felnevelő szülő”.

Kérdésre azt válaszolta önmérséklet-ügyben:

Nem azért nem teszünk meg mindent, mert ne tehetnénk meg, hanem azt tesszük meg, ami szükséges. 

Azt nem fejti ki, hogy miért szükséges Magyarországon a civileket kinyírni, az ország lakóit egymás ellen uszítani, karaktergyilkosság áldozatává tenni mindenkit, aki vállalja eltérő véleményét.

Arról, hogy miért harcol tárgyalás, megbeszélés, kompromisszumkeresés helyett ezt mondta:

Mi pedig nem azért harcolunk, mert ez nekünk jól esik, hanem mert belekényszerítettek minket. És ugyanez a helyzet belpolitikailag: nemcsak, hogy nem akarjuk, de nem is érdekünk a konfrontáció. Én lennék a legboldogabb, ha lenne tárgyalópartner az ellenzékben.

Úgy véli,

Magyarországon az ellenzéki politikát nem az ellenzéki pártok, hanem az ellenzéki média csinálja. Ahol egy perverz koalíció van a Simicska-féle és a Soros-féle média között. Van két ősmegrendelő, az egyik Simicska, a beteges bosszú-effektusával, a másik Soros a maga NGO-ival, egy globális politikai céllal, aminek Magyarország egy szimbolikus, de egyáltalán nem mellékes hadszíntere. Ehhez kapcsolódik az általuk megszervezett média (ugye az egyik oldal a HírTV, a néhai Magyar Nemzet, az Index, a másik oldalon a 444 és lehet sorolni). Na, most ez a média csinálja az ellenzéki politikát.”

Nem tudni, mikor készült a pénteken közzétett interjú, de mire megjelent a Magyar Nemzet már nem létezik, a HírTV félárbocon vegetál. Ha ilyen iramban menetelnek tovább, elég gyorsan a sor végére érnek. Ebben az esetben ki lesz a ludas?

Arra a kérdésre, hogy miért nem indult a KDNP önállóan a választáson, azt válaszolta, hogy:

“Ha a KDNP önállóan induló, kis világnézeti párt lenne, akkor arra kellene törekednie, hogy minél több képviselőt küldjön a parlamentbe. Ehhez pedig az kellene, hogy minden választókerületben önálló jelöltet indítson, aki dolgozik az adott választókerületben, így ott nemcsak őrá, hanem a pártjára is jönnek szavazatok és a töredékszavazatok, amikből pedig a mandátum lesz! A visszaléptetés életveszélyes egy kispárt számára.”

[mnky_ads id=”10553″]

(forrás: hetek.hu)

Még mielőtt lelőné a húsvéti nyuszit – Már az OLAF előtt Semjén Zsolt svédországi orvvadászata

Semjént meghosszabbították Svédországig – kiderítettük a vadászkaland pontos helyszínét!

Semjén Zsoltnak van bőr a képén! – meghívatta magát Amerikába, ölni egy kicsit

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét