Semjén fővadász -mellékállásban miniszterelnök-helyettes- megragadta a lényeget!

Semjén Zsolt, akiről köztudott, hogy erős érzelmek fűzik a vadászathoz, megorrolni látszik Kálmán Olga bejegyzése miatt, aki felháborodott azon, hogy a vadászati kiállítás kapcsán az a mondás, hogy a gyerekek a legfőbb “célszemélyek”.

A gyerekek a vadászati világkiállítás programsorozatának legfontosabb célközönségét jelentik

– mondta a közmédiának Kovács Zoltán, az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos pénteken a Somogy megyei Kaszói Kirándulóközpontban, az emlékpark és az Erdei Muzsika zeneszínpad avatásakor.

Eddig több mint 53 ezer diák regisztrált a Hungexpo programjainak meglátogatására.

Kálmán Olga ominózus írása

“Ha valaki azt gondolja, hogy ezt kell a kisiskolásoknak mutogatni, az beteg. “

Semjén-reakció

“Kálmán Olga üzent Semjén Zsoltnak: „Ha valaki azt gondolja, hogy ezt kell a kisiskolásoknak mutogatni, az beteg” – utalt a Vadászati Világkiállításra a DK politikusa. Semjén Zsolt válaszolt: A természet rendjének bemutatása a normalitás. Ami természetellenes és beteg, az az LMBTQ propagandát beengedni az iskolákba és az óvodákba!”

… és a követői hozzászólások – Így lesz az “állatgyilokból” pártpolitika

“Mucika! Szerintünk te vagy nagyon beteg! Mi gratulálunk a kitűnő rendézésért!”

“Tökéletes válasz! Természetesen a szuper hiper progresszív gondolkodokat, amúgy sem lehet meggyőzni! Hajrá KDNP!”

“Teljes mellszélességgel Semjén Zsolt nézetét támogatjuk, mi keresztény értékekkel- és normalitással bírók! Kálmán Olga meg menjen oda, ahol OTTHON ÉRZI MAGÁT, ne itt rontsa- és mérgezze a levegőt! Ezek mind fordítva ülnek a lovon!”

“Nem érdemes velük foglalkozni, neki úgy se jó soha semmi, amit ez a kormány, vagy csak egyszerűen, amit a magyarok csinálnak! Csak a melegparádé jön be nekik.”

“Már megint olyanról mond véleményt, amit tuti, hogy nem nézett meg. Liberálisoknak kötelező arról előítélesen nyilatkozni, amit nem ismernek???”

“Ez a nő sem fog már megbolondulni, rég megtette!”

“Olga mit szeretnél, a Meseország mindenkiét ? Az jobban tetszene!”

“Kálmán Olga ahol még eddig elindult választáson mindig elbukott … Pedig nagy reményeket fűztek hozzá a DK nál… Főpolgármester … Országgyűlési képviselő… Nagy semmi az egész egy üresfejű cinikus kötözködő személyiség. Gyurcsány Ferenc tökéletes párt katonája… Minél távolabb kerülnek a hatalomtól annál jobb lesz Magyarországnak…”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

semjén

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

One thought on “Semjén fővadász -mellékállásban miniszterelnök-helyettes- megragadta a lényeget!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.