Semjén pacekba mondta, mit akar a Fidesz a határon túliaktól!

Semjén Zsoltra az Echo TV stúdiójában jött rá az őszinteség, bár az is elképzelhető, hogy annyira elvesztette a regnáló a félelemérzetét, hogy azt gondolja, bármit megtehet. Lássuk be, ez kerítésen belül így is van.

A mérhetetlen – mert nem méretteti meg magát – KDNP nevű párt első embere, aki egyben miniszterelnök-helyettes is a stúdióban a határon túliak szavazásáról diskurált a “keményen kérdező” riporterrel.

Csak emlékeztetőül: az a Fidesz-retorika ez ügyben, hogy a külhonban ragadt hazánkfiait ugyan olyan jogok illessék meg, mint a bekerített sokaságot, meg, hogy az összetartozás mennyire szügyükből fakadó igényük.

Mit mond minderről Semjén?

A miniszterelnök-helyettes (!), aki egyben a nulla százalékos, KDNP nevű parazitapárt elnöke is, azt mondta:

“Egy zseniális előterjesztést tettünk”

Ezt arra a törvénymódosításra értette, amit októberben nyújtott be, és amely lehetővé tenné

„az uniós lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok számára az aktív választójog gyakorlását az Európai Parlament tagjainak választásán.”

Vagyis a jövő májusi EP-választáson magyar EP-képviselőkre szavazhatnának például olyan ukrajnai lakosok, akik nem is tagjai az Európai Uniónak.

Semjén üdvözült mosollyal büszkélkedett el, hogy az áprilisi országgyűlési választásokon már voksolhattak a határon túliak, és

96,2 százalékban szavaztak a Fideszre.

Nyilván ugyanebben reménykednek a májusi EP-választásokon is.

Mindez a saját szájából:

Egy hozzászólás itt: “Semjén pacekba mondta, mit akar a Fidesz a határon túliaktól!

  • 2019.08.22 - 08:36
    Közvetlen hivatkozás

    Ocsmány háziállatra vadászó, pökhendi , senkiházi-emberileg Nulla-Zérus !!! Nemcsak a pártja-a ,,vezére ” , pláne !!! Ilyet nem tehet, a jelenlegi parlamenti házelnöknél beszélhet amit akar-piszkos lelke mélyén tudhatja , hogy bődületes jogtiprás amit mond !!!Le fog járni az idejük-remélhetően mielőbb-és üldözöttek lesznek földön vizen levegőben ! Nem fognak nyugodtan , páncélozott autókban furikázni-ki kell szállni valahol….számíthatnak , a megvetésen túl , másra is…Van félnivalójuk !!! A páncélozott autót el fogják veszteni , vagy ha ,,megszerezték ” , nem fogják tudni fenntartani-néha bevásárolni is fog kelleni….Jön-közeleg az úthenger…..

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük