Semjén úr, tanulni kellett volna! – gimnáziumi bukdácsolás-történet

Ki gondolta volna, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke is emberből van és az ő életének is volt olyan időszaka, amikor még nem a mai példamutató, mindenben a keresztényi tanokat követő életet élt? Ha van is ilyen köztünk, feltételezhetően nem a középiskolai bukdácsolására gondolnak. Pedig ez is megesett.

Nem ment az orosz? És most?

A Polgárok Házában tartotta újdonsült könyvének népszerűsítő bemutatóját Semjén Zsolt, – író (?) – ahol az MDF-alapító Lezsák Sándorral beszélgetettek. A közönség mélyen meg volt tisztelve, mert Orbán miniszterelnök, aki teljes valójában bokros harcai miatt nem volt jelen, egy papírosról köszöntötte személyesen őket a székeken elhelyezett Magyar Fórum címlapjáról mosolygott.

Semjén az esszégyűjteményről nem sokat beszélt, viszont érdekes, emberközeli epizódokat mesélt fiatalkoráról. Az egyik tanulsága szerint nem volt éltanuló a középiskolában, csaknem megbukott oroszból. Hogy mégis levizsgázott kettesre, egy osztálytársának köszönheti, aki később a felesége lett.

Politikai kulisszatitkok is előkerültek

Elmondása szerint a kettős állampolgárságról rendezett, eredménytelen népszavazás után az MSZP több vezető személyisége kereste meg Gyurcsány Ferenc akkori kormányfő háta mögött, hogy az állampolgársági törvény előkészítéséről tárgyaljanak. Ám az alkudozás megfeneklett, mert állítása szerint a határon túliaknak „csak kvázi-állampolgárságot” adtak volna. Ezt pedig az ő már akkor is mélymagyar gyomra nem vette be.

Megemlítette a hódmezővásárhelyi vesztes kampányt is. Szerinte a Fidesz hibát követett el: eredménykampányt folytattak, előválasztásként értelmezték a választást. Arra számít, hogy a független Márki-Zay Péter sikere mozgósítja az ellenzéki szavazókat. Ám – tette hozzá – az eredmény a jobboldali tábort is összerántja.

(forrás: mno.hu)

Semjén Zsolt is lobbizott a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Naffa családjáért

Nehogy már Semjén, vagy a KDNP döntse el, hogy van-e helyük az állatoknak a mennyben

Semjén kikotyogta, megvan Rogán utódja

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük