Semjén Zsolt toppantott: Ha egy ország nem fogadja el a Magyarországi oltásokat, mi sem fogadjuk el az övékét - Városi Kurír

Sorting by

×

Semjén Zsolt toppantott: Ha egy ország nem fogadja el a Magyarországi oltásokat, mi sem fogadjuk el az övékét

Minden magyar megkaphatja az oltást és a magyar védettségi igazolványt is – fogalmazott Semjén Zsolt a Magyarország Barátai Alapítvány online konferenciáján hétfőn. A miniszterelnök-helyettes hozzátette, Magyarország kétoldalú megállapodásokra törekszik a vakcinák elfogadásáról.

Hirdetés

Az se tudja mit beszél

Ha ők nem fogadják el a magyar oltás palettát, mi sem fogadjuk el az övékét, írja az Index tudósításában Farkas Ágnes Virág, mert ez a szuverenitás feladása lenne. mondta a miniszterelnök-helyettes, aki szerint a kétoldalúság jogos elvárás, mert Magyarország csak hatékony oltóanyaggal oltott.

Semjén Zsolt egyébként beszélt arról is, hogy a magyar állam értelme és célja, hogy a magyar nemzet fennmaradjon és a magyar emberek életminősége javuljon. A miniszterelnök-helyettes úgy látja, a magyar nemzet csak akkor tud fennmaradni, ha minden nemzetrésze fennmarad. Ha eltűnne egy része, például a felvidéki vagy az erdélyi magyarság, megcsonkulna az egyetemes magyarság, ezért kérdésessé válna a magyar nemzet fennmaradása- folytatódik a cikk.

Oldalvágás az EU-nak

Kérdésre válaszolva azt mondta, naiv vélekedés volt, hogy a határon túli magyarság problémáját megoldja majd az Európai Unióhoz csatlakozás. Javított ugyan a helyzeten, hiszen például az erdélyi magyarok könnyebben jöhetnek Magyarországra, de azt nem lehet állítani, hogy az uniós tagság megoldotta volna a problémát. Semjén szerint:

Az EU hallani sem akar a nemzetiségek vagy a vallási közösségek jogairól

 

Ezt mutatja a Minority SafePack esete is, amelyet az összegyűlt aláírások ellenére az Európai Bizottság lesöpört az asztalról. Nem adjuk fel, újra és újra elő fogjuk hozni a nemzetiségek kérdését – szögezte le Semjén Zsolt. Fejeződik be az Index cikke.

(Képünk Népszava archív)

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

 • 2021.05.18 - 09:23
  Közvetlen hivatkozás

  “akkor mi sem fogjuk elfogadni!” Mint az oviban! semjén egy degenerált, élősködő kitartott aljas korrupt farizeus! Annyi érték sincs benne a gazdájával együtt, mint 1 rakás szarban!! Náluk ez a megoldás mindenre, miközben ők hazudnak lopnak csalnak mindennel!

  Válasz
 • 2021.05.18 - 19:00
  Közvetlen hivatkozás

  Érthetetlen ki is a magyar ???? hogy mindig azt hiszi egy magasabb lény,, tiszta Hitleri stilus, gyülölöm már ezt a mocskos bandát / a világon csak egy nevetséges kis senkik vagyunk/ ennyit elért ez a mocskos rühes zsiros putris OV

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.