Semjén Zsolt újabb agymenése: ki az országgyűlés három pszichopatája, Horn Gyula “dicsérete”, gender-gyűlöletet az alaptörvénybe

Semjén Zsolt szerint három pszichopata van az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azon a Budavári Fórumon, amelyen Bayer Zsolt publicistával és Szarvas Szilveszterrel, a PestiTV és a PestiSrácok.hu hírigazgatójával beszélgetett.

“Gagyog s ragyog”

Jakabbal, Hadházyval és Tordaival szemben a türelem a kulcselem, mert ők mindig provokálnak, mint ahogy az ellenzék is, a provokációval pedig az a céljuk, hogy legyen egy olyan kép, amikor velük szemben erőszakot lehet dokumentálni – tette hozzá Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes (lélekbúvár) Gyurcsány Ferencről azt mondta, a DK pártelnöke őrült, de tehetséges ember, ugyanakkor veszélyes. “Veszélyes, mert Gyurcsány amorális, nála a jó és a rossz nem létezik, csak az, mi a hasznos és mi nem” – írja az ATV cikke szerint a Pesti Srácok.

A miniszterelnök-helyettes egyértelműsítette, hogy mit gondol a mostani ellenzékról, amely szerinte a bokájáig nem ér a régi MSZP-nek és SZDSZ-nek, Horn Gyulának, vagy egy Kis Jánosnak.

Horn Gyulában volt államigazgatási felelősség, társadalom iránti felelősség. Horn Gyulán óriási volt a nyomás, hogy adja el az OTP-t Soros Györgynek, és Horn Gyulaazt mondta, hogy nem. Horn javára kell írni, hogy a magyar bankrendszert nem adta oda a Soros-világnak, mert akkor a mesterterv az volt, hogy Sorosék felvásárolják a magyar államadósságot, és akkor az ükunokáink is nekik tartoztak volna” 

Ajjaj! Dicsérjen meg téged a Semjén!

Ki férfi és ki nő, tisztelgés Kövér házelnök elméje előtt

Semjén azt mondta: hogy ki férfi és ki nő, az a születés pillanatában eldől, a nemet a kromoszóma eldönti.

„A gender tilalmát szigorúan a gyermekek védelmében akár az Alkotmányban is rögzíteni kell. Kövér László mondta a legjobb és legtökéletesebb mondatot, miszerint én is férfi voltam egy női testbe zárva, de aztán megszült az anyám”

– mondta Semjén aki szerint a „genderőrület” a békafőzés tipikus esete, minket békafőzéssel főznek, érzékenyítenek, jelentsen ez bármit is.

Forrás: ATV

Kapcsolódó

Semjén

Egy hozzászólás itt: “Semjén Zsolt újabb agymenése: ki az országgyűlés három pszichopatája, Horn Gyula “dicsérete”, gender-gyűlöletet az alaptörvénybe

  • Avatar
    2020.10.27 - 13:53
    Közvetlen hivatkozás

    Lehet, kicsit több rálátással rendelkezem az elme, psziché állapotok megítéléséhez, mint ez a gyermek lelkületűnek álcázott, gyilkolási vággyal megáldott, nyálasan, gerinctelenül hajbókoló, antiszociális, Orbánt, mint bálványt imádó, álleresztény senki! Kövér elvtársat, mint pszichiátriára érett, a grazi orbános protekcióval még időben kezelni kellene, az agyvérzés és a tudathasadás szélén egyensúlyozik, miközben két kézzel görcsösen markolja a pulpitus szélét. A kormány többi tagja nem pszichopata, inkább jellemzően a szellemi leépülés tünetei jelentkeznek, pl. az álldebilitás a férfi klimax okozta szellemi torzulások, az idősebbeknél az időskori demencia. Térben, időben kevésbé orientáltak, beszélnek összevissza, az adott témától függetlenül. Szóval, valóban kár, hogy Lipót bezárt! Hát Semjén Zsóti nekem meg ez a véleményem 😛

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük