A lódítással mindig az a baj, ha a delikvens túltolja. Onnan kezdve baromi nevetségessé válik a mondandó és a közlő is. Semjén Zsolt ebbe a hibába (is) esett gödöllői kinyilatkoztatásán.

Tényleg van, aki benyalja?

A Fidesz-kommunikátorok biztos csináltattak felmérést, hogy meddig menjenek el a néphülyítésben és, ha a számításaik jók, akkor nagy a gáz, mert ebből az következik, hogy sokan vagyunk egyszerűagyúak. Vagy mégsem?

- Hirdetés -

A GDP-növekedés 5 százalék fölött van, ezért Magyarország, bármi történjen is, mindig a német növekedés fölött lesz 3 százalékkal és 2 százalékkal az unió növekedése felett

– mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön, a Fidesz–KDNP-s országjárásának gödöllői állomásán.

A hallgatóság nem kapott röhögőgörcsöt, nem fütyülték ki a szónokot. Eszükbe sem jutott, hogy a “hatalmas” eredmény azért mérhető, mert baromi alacsonyról kapaszkodunk felfelé és nemhogy lehagytuk volna Ausztriát, Németországot, vagy az Unió országait, csak a jól messzire látók látják hátuk körvonalát.

“Az ellenségeink sem tudják tagadni a magyar gazdaságpolitika sikerét….”

“ilyen alacsonyan még soha nem volt a munkanélküliség, ekkora megtakarítása még soha nem volt a társadalomnak, és ekkora fogyasztása sem; szárnyal az ország”.

Azt is mondta, hogy az Orbán-kormány

“legalább 20 százalékkal csökkentette az államadósságot, és valutából forintalapúra váltotta, így az nem külföldi spekulánsok, hanem a magyar emberek kezébe került”.

Fideszes polgármestert kell választani!

Semjén Zsolt beszélt arról is, ahhoz, hogy helyben is történjen valami, jó polgármester kell, olyan, akinek

“jó kapcsolata van a térség országgyűlési képviselőjével, a megyével és jóban van a magyar kormánnyal is, hogy ki tudja lobbizni a támogatást”.

Semjén szerint az az ember, akinek közös az értékrendje a térség országgyűlési képviselőjével, a megyével, a kormánnyal, könnyebben tud kilobbizni forrásokat, fejlesztéseket a saját városának, mint aki szemben áll velük.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét