Semjént a határra!

A Sajtóklubban megtalálták a megoldást a migráns invázióra. Bayer Zsolt szerint a mintegy 70.000 magyar vadász jelentkezzen önkéntesnek a határra, “akkor majd megnézzük, hogy mire megyünk, ha ez a -isten ne adja- magyar határkerítés elleni támadás bekövetkezik”.

Hogy bekövetkezik, az tuti

Beszélgetőpartnere, a Pesti Srácok főszerkesztője lerántotta a leplet a Soros-szervezetek ördögi tervéről:

“A háború egy másik szakaszába lépett. Eddig az volt a fő feladatuk, hogy felépítsenek egy szerethető ellenzéket… A második szakasz, amikor már teljesen nyíltan akarnak polgárháborút kirobbantani.”

Természetesen a cigányokkal, miközben

“megpróbálnak minket megroppantani a határokon egy óriási zűrzavarral.”

Logikus: ezért kellenek a vadászok

Bár mindig célszerű más puskájával verni a csalánt, azt azért nem találnám teljesen megnyugtatónak, ha Semjén fővadász lovagolna az élen, kivont karddal (puskával), a fölötte keringő szarvasszállító helikopterrel. Valahogy nyugodtabb vagyok, ha csak a Parlamentben védi a kereszténységet, mint ha valami olyan van a kezében, ami elsülhet.
Bár az biztos, jól elszórakoztatná vadászkalandjaival a Röszkén határőrizet címén szolgálatot teljesítő néhány biztonsági őrt. Talán nem csinálna nagyobb bajt, arra felé szerencsére a rénszarvas is kevés.

Na jó, részemről rendben. Ha Semjén és a biztonsági őrök velünk, ki ellenünk!.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük