Semmi extra! Kovács Ákos, a nemzeti csalogány szerződéssel a zsebében cikizte kollégáit

Sajna tényleg nem számít „nagy cuccnak” kerítésen innen, ha egy hatalomnak kedves zenész -vagy bármilyen iparos- miután megkapta az évi rendes szerződés-apanázsát, nagyképűen kiosztja kollégáit, akiknek nem fut a szekere.

A 40 milliós szerződés

Elég régen hallatott magáról Kovács Ákos énekes, de talán jobban tette volna, ha marad e szokásánál. Az sarkallta nyilatkozatra, hogy a zenészek közül sokan elmondták, mennyire rosszul érinti őket anyagilag és emberileg a több hónapos, szinte teljes munkanélküliség. A Tv2 Tények című műsorában június végén azt nyilatkozta:

„Én arról nyavalyogjak, hogy nem dolgozok, miközben vannak közfeladatot ellátó emberek, rendőrök, katonák, egészségügyi dolgozók, akiknek ugyanúgy be kell menni az egyébként sokkal veszélyesebb munkahelyükre? (..) Én nyafogjak, hogy nem mehetek fel a színpadra? Nem tartom ezt jó ízlésbe illeszthető dolognak, és egyáltalán nem tetszik, mikor a színpadi műfajok képviselői ezügyben nyavalyognak,”

Tette ezt nem sokkal azután….

hogy a a Szerencsejáték Zrt. és cége, a Fehér Sólyom között aláírásra került  2020-ban is egy 40 millió forintos reklámszerződés. – írta a 444.hu.

Külön pikantéria….

Ugyan nem kultiválja a fanyalgást, de azért Ákos is részese a zenészeket megsegítő kormányzati Raktárkoncert-programnak. Annak a programnak, aminek Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szerint az a célja, hogy

segítsék a koronavírus-járvány és az elmaradt fesztiválok miatt nehéz helyzetbe került magyar könnyűzenei ipart.

koronavírus

One thought on “Semmi extra! Kovács Ákos, a nemzeti csalogány szerződéssel a zsebében cikizte kollégáit

  • Görénynek született, nőtt fel és nem változott. Agya se volt soha, ez is látszik a félbytes következetlenségén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük