Semmi gond haver! Semmi! Csináljátok! Röhögjetek! Ti vagytok a kétharmad!

Ha minden így marad, a dolog vége úgy is ez lesz. Kiléptek. Nem most, nem azonnal. Ó, nem! Most még csak az utolsó esélyeiteket ugatjátok meg, köpitek szembe.

Semmi gond haver!

Semmi! Csináljátok! Röhögjetek! Ti vagytok a kétharmad. A tébolyult orbáni matematika tébolyult többsége, ahol a kevesebb a több. Vicsorogjatok Európára, a világra. Tegyétek! Megtehetitek? Meg? Nézhetitek az agymosó plakátjaitokat, propagandátokat, stadionjaitokat, a háztáji oligarcha Mészáros, Garancsi, Tiborcz jachtjait, repülőit, kastélyait? Naná!

Azt, ahogy bezsebelik, bekönyvelik, iktatják a becsületbajnok repülős Viki portásai az utolsó százmilliárdokat? Csak azt nézhetitek cimbi! CSAK AZT!

De nincs probléma!

Á, semmi, hisz kétharmad! Legfeljebb annyi, hogy akiket most ugattok, gúnyoltok, pellengérre állítotok, akikből éppen most faragtok a magatok ismert, aljas, hazug módján közellenséget, és akiknek különben nem vagytok se inge, se gatyája, akik jóindulatúan csak figyelmeztetni akartak benneteket, hogy Európa, a normális világ, a polgári lét, a jobb élet nem arra van, amerre benneteket terel a nemzet táltosa, arra csak az IQ-bajnok gázszerelő disznóóljai vannak, mégis belátják: a magyar ugar menthetetlen!

Belátják, ha nehezen is, és elengednek.

Ezt akarjátok?! Ez a magyar virtus! Ez az átkunk, amit a történelem annyiszor, de annyiszor igazolt is: szeretünk a bot rosszabbik végén lenni. Mit a végén? A vége lenni! A legvége!

Kiléptek! De semmi gond öreg!

Semmi, mert kétharmad! Legfeljebb az ismert civilizáció határai, a rég kivándorolt gyerekek, unokák, egy jobb, nyugodtabb élet ábrándja, normális közviszonyok, némi hús a vasárnapi asztalra kerülnek távolabb. Úgy fényévnyi távolságra! De a bot rossz vége már ilyen! Ismerjük ezt mi magyarok nagyon jól! A génjeinkben van! Be kell végezni, meg kell merítkezni a pöcegödörben, le kell érni az aljára, ott venni egy mély lélegzetet, felébredni a fekáliában, és ikszedjére is újrakezdeni. A nulláról! Egy lerabolt, kifosztott országot sokadjára is felépíteni.

Értem én öreg! Értem, hogy dicsőséges kétharmad! Értem, hogy Éljen Orbán Viktor és a Párt….Dehogy értem, de mindegy!…

Menjetek! De most mondom, Én maradok! MARADOK EURÓPÁBAN!

Forrás

A kormány válasza az Európai Bizottságnak: marad a „Stop Soros”

Orbán pikk-pakk megoldotta Európa gondját

Orbán Viktor: Közép-Európa közös nyelve a sport, különösen a labdarúgás! Hogy mondják sportul, hogy “nem”?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük