Bulvár

Siker, pénzügyi fejlődés és boldogság – 4 mázlista hónap szülöttei erre számíthatnak!

Siker, pénzügyi fejlődés és boldogság - 4 mázlista hónap szülöttei erre számíthatnak!
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A siker-csillagjegyek szerencsésebbek, mint mások, ami nagy mértékben függ a születésük dátumtól is. Mielőtt legyintenél, hogy “ja, persze….”, tedd meg magadnak azt a szivességet, hogy belenézel. Érhetnek meglepetések!

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei szeretik a luxust, a kényelmet, de keményen meg is dolgoznak érte. Szeretnek mindent egyedül intézni, soha nem kérnek segítséget senkitől. Nagy munkabírással rendelkeznek, okosak és nagyon jó ötleteik vannak. Nyitottak az új dolgokra, nem riadnak vissza semmitől, amit elhatároznak azt végig csinálják, senki és semmi nem állhat az útjukba. E jegy szülöttei számára a 2022-es ősz minden életterületen szerencsés lesz, a verhetetlen ötleteiknek köszönhetően olyan dolgokba fognak kezdeni, amelyekkel megduplázzák a bevételeiket.

…szerdán pedig…..

Megeshet, hogy, bár tisztában van vele, mit kellene mondania egy adott szituációban, ám mégsem képes megalkudni, s végül a színtiszta igazság beszél majd önből, aminek, nem biztos, hogy most mindenki fog is örülni. Ennek ellenére, talán mégis így a legjobb, hiszen, ha bennmaradna valami, s megalkuvóvá válna, akkor az sokáig okozhatna még gyomorgörcsöt, vagy fejfájást önnek!

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei nagyon szerencsés emberek, ők mindig olyan területen dolgoznak amit szeretnek, nekik a munka kellemes időtöltés. Általában e jegy szülötteinek a fizetése néhány hónap alatt jelentősen megnövekszik, mindez a kitartó, komoly munkájuknak köszönhető. Ők mindig minden dolognak a jó oldalát látják, minden apróságra odafigyelnek és tisztában vannak a saját képességeikkel. E jegy szülöttei jól tudnak kommunikálni és nagyon meggyőzőek, ezért sokan közülük üzletemberek. Nem szeretik, ha más mondja meg nekik azt, hogy mikor mit kell tegyenek, szeretnek a saját főnökük lenni. Anyagi szempontból a 2022-es év második fele nagyon szerencsés lesz számukra, sikeres szerződések, vállalkozások lendítik fel a pénzügyi helyzetüket.

…szerdán pedig…..

Előfordulhat, hogy ma hajlamosabb lesz az érzelmeire hallgatni, kedves Oroszlán, még akkor is, ha az eszével tudja, nem sok logika van abban, amit csinál. Akárhogy is, érdemes a nagyobb döntéseket inkább máskorra hagynia, különösen, ha azok anyagi természetűek, vagy éppen szakmájával kapcsolatosak, hiszen, ezeken a területeken jobb, ha nem gyakorolnak túl nagy befolyást az érzelmek.

<<< Ez is érdekelhet! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!