Sorting by

×

Sikersorozat újra töltve – visszatérnek a New-York-i szinglik

Az egykori sikersorozat rajongói talán el sem hiszik, de kedvencük élete a képernyőn 1998 és 2004-között összesen hat évig tartott, de minden könny felszárad egyszer. A sorozat készítői újra aktiválják a Sex és New-Yorkot.

A “hogyan továbbról” biztosan, ennyit lehet tudni

A négy máshogy és máshogy szerethető karakter közül csak hárman térnek vissza a rajongók otthonába: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon. Az igazán “rosszéletű” és éppen ezért sokak számára legszerethetőbb Samantha karakterét megszemélyesítő Candace Bushnell nem tér vissza,  ő hiányozni fog az új “töltelékből”.  Az is biztosnak látszik, hogy még ebben az évben bemutatja az HBO-tette közzé a CNN.

Egy mondat Samantháról: Candace Bushnell már a sorozat befejezése óta hangoztatja, hogy részéről ennyi és történjék bármi, nem tér vissza újra a karakterhez, aminek egyik oka a pletykák szerint, a legendásan rossz kapcsolat, ami a forgatás alatt közte és Sarah Jessica Parker között kialakult.

A hölgy háborúról

Egy sikersorozat utóélete

Kultfilmmé, sorozattá válni nem egyszerű, kevés hozzá az alkotók elszántsága, kell még valami, az éppen akkor és éppen olyan valamire hangolt befogadó közeg, amit a televízió esetében a lakások “mélye” rejt. Ne feledjük, hogy a sporteseményektől eltekintve a tevíziózás egyáltalán nem közösségi műfaj már. Sőt az otthonokban megjelenő második, harmadik és kitudja mostanság hányadik eszköz megjelenésével a tévénézés egyre személyesebb műfajjá válik. Az sem lehet egészen véletlen, hogy egy világsikerű szingli-sorozatot  a kertvárosi családanyákról szóló követett, legalább akkora sikerrel. Ennyit változott a világ a Szex és New-York indulása és a kertvárosi Lila akác köz Született Feleségeinek színrelépése között. Nem véletlen az sem, hogy a sikersorozat két mozis folytatása sokkal inkább volt sikertelen utánlövés, mint zajos siker.

És, hogy mi követte a New-York-i szingliket?

Naná, hogy a “Született feleségek”. Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross és Eva Longoria  egy kicsit árnyaltabb és sokkal misztikusabb sorozatban tűnt fel, ami talán nem véletlenül két évaddal többet is élt meg, mint az előző. A kertvárosi anyák történetét  nem az HBO készítette, hanem az ABC Studios és a Cherry Productions. A “Született feleségek” folytatásáról is pusmognak, de erről eddig nem érkezett hiteltérdemlő bejelentés.

Biztos csak az, hogy most a Szex és New-Yorokot érte utol And Just Like That címen az újraindítás réme, vagy lehetősége, mert  hogy melyik, az hamarosan eldől az otthonokban.

sikersorozat

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.