Siklósi Beatrix „köszöntése”

Hogy a számos „köztévés” csatornának ki áll az élén, olyan mindegy: szinte valamennyien jellemtelen gazemberek. Most éppen Siklósi Beatrix lett az M5 vezetője.

Még a történelmi egyházak is tiltakoztak

S a sok gazember között őt külön hely illeti meg: az Orbán-kurzus egyetlen embere, akinek kinevezése ellen a „történelmi egyházak” vezetői közösen tiltakoztak: nem akarták, hogy ő legyen a vallási műsorok vezetője.

Nem semmi…

Most pedig Orbán Izraelbe készül, Netanjahuhoz, „kémiai” barátjához. Utóbbiról elég tudni, hogy szerinte a sorosozásban nincs semmi antiszemitizmus. Azt nem mondta, hogy a többiben – filozófusok, írók, színészek stb. – sincs, de nyilván így gondolta… Vagy éppen nem gondolt semmit. Siklósi kinevezését pedig a Keresztapa nyilván baráti ajándéknak szánja.

Persze, Siklósiról eszembe jut a szoclibek bűne is – hiszen az ő kormányzásuk idején is ment a műsora (Éjjeli menedék), sokáig. Talán úgy vélték az „illetékesek”, hogy az „állítólagos” antiszemitizmust ellensúlyozza például a cigányozás meg a buzizás, amiben szintén villogott ez az ember. Vagy nem tudom, mit gondoltak.

Műsora pápai áldásban részesült

Az az igazság, hogy Siklósit nem a semmiből vette elő Orbán (ki más?!): az MTVA főtanácsadója volt, ahogy a hvg.hu megemlékezett róla. Kitüntették már Arany Búzaszem díjjal, amikor is Balog Zoltán dicsérte meg;  műsora pápai áldásban is részesült, 2014-ben…

Talán nem tévedés, ha kinevezését az utóbbi időkben egészen eldurvulni látszó kultúrkampf részeként értékelem. Hiszen nem csupán antiszemita, cigánygyűlölő és homofób, hanem – egyetértek a hvg.hu szerzőjével – föltűnően hülye is. A kérdés már csak az: vajon van-e – s ha még igen, meddig – valamilyen fontos pozícióban, aki még nem zsidózott (a sorosozás az – mondom csupán tájékoztatásul…), cigányozott, buzizott..?

Orbán kinevezési szempontjai

Egyáltalán: nem éppen arról van szó, hogy a zsidózás, cigányozás, buzizás meg a többi mocskosság előföltétele annak, hogy valakit vezetésre szemeljen ki Orbán, aki a maga szempontjából szinte hibátlanul válogat..? Régi vágású kereszténydemokraták…

Orbánia nem csupán pofátlan autokrácia, nem csupán bűnszervezet uralja, és nem csupán rasszista szemetek vannak pozícióban itt is, ott is, hanem jönnek újra a hülyék is. Mármint a rasszista stb. hülyék.

Ilyen az autokráciák természete: előbb-utóbb mindig a söpredék fog diktálni, amíg teheti.

Kik növelik a magyarországi antiszemitizmust?

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük