Simicska még nem döntött, kivár…..

Sajtóinformációk szerint Simicska Lajost több érdeklődő is megkereste a Magyar Nemzet és/vagy a Lánchíd rádió megvételével kapcsolatban. a Vállalkozó hétfőn kezdi meg a tárgyalásait.

Kinek adjam…?

A zoom.hu értesülése szerint Jövő héten több olyan befektetővel ül tárgyalóasztalhoz Simicska Lajos, akik érdemben szóba jöhetnek, mint a médiaportfóliója új tulajdonosai.

Az egyik vevőjelölt Ungár Péter, az LMP vezetőségi tagja, aki közösségi oldalán így írt erről:

Kedd délutáni nyilatkozata szerint ajánlatot tett a Magyar Nemzet, a Lánchíd Rádió és a Heti Válasz megvételére és fenntartására.

Olyan hírek is felröppentek, hogy Milkovics Pál Csehországban élő vállalkozó is bejelentette, hogy megvásárolná a napilapot, a Lánchíd Rádiót és a Heti Választ. A lap értesülése szerint a levelet továbbították a tulajdonosi körnek, amely azonban úgy döntött, bár a vételi szándék komolynak tűnik, egy offshore hátterű vállalkozónak nem adják tovább a cégeket. Felvetődött ugyanis a gyanú, hogy médiacégeit kormányközeli kezekbe játszanák át.

Milkovics facebook bejegyzésben reagált:

“Kezdenek a hírek teljesen elrugaszkodni a valóságtól. Aki ismer pontosan tudja, hogy soha semmilyen politikai pártnak nem voltam tagja, soha nem foglaltam állást semmilyen politikai párt mellett (es nem is fogok). Pontosan ugyanígy járt/jár el az összes médium amiben tulajdonos vagyok. Tovabbá egyetlen ‘offshore’ vállalatom sincs.”

Kíváncsian várjuk, mihez kezd a médiatulajdonos az eladásra szánt Magyar Nemzettel és a Lánchíd Rádióval.

Simicska behódolt? – megszűnik a Magyar Nemzet!

Ungár Péter tényleg ajánlatot tesz a Magyar Nemzetre

Új megmentője lehet a Magyar Nemzetnek

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük