Simicska Lajos videóra vett egy hosszú monológot, amin Orbán Viktorral közös ügyeikről beszél. A felvételt több példányban letétbe helyezte azzal, hogy “ha velem bármi történne”, kerüljön az anyag nyilvánosságra.
[mnky_ads id=”10551″]

Ezt a Népszava írja Simicska Lajos munkatársaira hivatkozva.

- Hirdetés -

Lajos arról is gondoskodott, hogy ebből többen is részleteket lássanak, így a másik oldalon is tisztában lehetnek vele, hogy mivel járna, ha ez kikerülne

– fogalmazott a lapnak az üzletember egyik munkatársa.
[mnky_ads id=”10552″]

Simicska fia Amerikába megy, előkészíti a terepet

A lap arról is beszámol, hogy Simicska Lajos Amerikába küldi Simicska Ádámot. Az üzletember fia szeptemberben utazik a tengerentúlra. A 26 éves fiatalembernek – akit korábban sokan mint a cégbirodalom lehetséges új vezetőjét emlegettek, különösen azután, hogy 2016 tavaszán a Magyar Nemzetet kiadó Nemzet Lap-, és Könyvkiadó Kft. ügyvezetője is lett – első körben angolul kell annyira megtanulnia, hogy egy év múlva bejuthasson valamelyik amerikai felsőoktatási intézménybe.

Mint írták, Simicska Ádámot követheti az oligarcha több, korábban kulcspozíciót betöltő embere is. Ez mintegy szimbolikusan is jelzi a három éves politikai küzdelmet követő teljes kapitulációt.

Nyerges Zsolt, Simicska Lajos egykori legfontosabb üzlettársa július 4.-én egy közleményben jelentette be váratlanul, hogy Simicska minden média-, és üzleti érdekeltségét megvásárolta.

(Forrás: Népszava)

Kapcsolódó:

Simicska kapitulációja miatt a médiában is átrendeződés jöhet

Simicska Lajos kiszáll üzleti érdekeltségeiből

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét