Simicskó hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos zánkai bevetése….

Kitört a nyár, javában zajlik a táboroztatás, nincs másként ez Zánkán sem, ahol az Erzsébet-táborok keretén belül lőhet, kardozhat-vívhat a siserehad, készülve a Fidesz-mindennapokra.

A nagy megtiszteltetés….

Szerdán Zánkára látogatott  Simicskó István hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos, hogy megtekintse, minden az előre eltervezettek szerint zajlik-e. Az átkosban ilyen nagy alkalmakkor – mondták a rossznyelvek – még a füvet is zöldre festették a táborlakókkal, hogy a “nagyember” otthonosan érezze magát.

Ma persze minden más…..

A fű színéről nincs beszámoló a KDNP és Frakciója közösségi oldalán, nem úgy a fergetegesen boldog résztvevőkről és a programhegyekről.

Minden szerdán hősök napja?

“…. minden héten szerdán tartják a hősök napját, amelyen a Magyarország történelmét felelevenítő interaktív programok mellett azokkal a hivatásokkal ismerkedhetnek meg a táborozók, amelyek biztonságukat szolgálják. Ilyenkor katonák, tűzoltók, mentők és rendőrök mesélnek a fiataloknak hivatástudatról, és bemutatják nekik a munkájukat.”

Fő a hazafiság! – azt hittük, a jókedv, a buli, a haverkodás – tévedtünk!

Simicskó kiemelte:

fontos, hogy a gyermekek a táborban töltött egy hetet minél aktívabban töltsék, lehetőséget kapjanak arra, hogy kipróbálhassák önmagukat

No meg azt is, hogy

a Honvédelmi Sportszövetség célja, hogy a magyar fiatalokat egészséges nemzettudatra nevelje és a honvédelmi sportokon keresztül egy “egészséges patrióta életérzést” alakítson ki bennük.

Simicskó nevel…., hisz ennek a biztosa

Még szerencse, hogy a nyári szünet tovább dübörög, így lesz idő megemészteni a magvas gondolatokat és a srácoknak talán valami békésebb vizekre evezni, mondjuk a családdal, vagy a barátokkal.

Egy hozzászólás itt: “Simicskó hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos zánkai bevetése….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük