BulvárKiemelt hírek

Simonka illuminált(?) állapota a Fidesz szerint betegség – “Betegen nem szabad bejönni Parlamentbe, részegen meg tilos!”

Simonka illuminált(?) állapota a Fidesz szerint betegség - "Betegen nem szabad bejönni Parlamentbe, részegen meg tilos!"

Ön mit szólna, ha az egyik kollégája, akinek amúgy is sok simli van a füle mögött egyik nap “részegnek látszó” állapotban állítana be a munkahelyére, szundítana egy kicsit, majd -mivel a főnök liblingje- azzal küldené haza egy “fölülről futtatott” kolléga, hogy beteg szegény? Feltételezhető, hogy minimum kételkedne…. És mit szól ahhoz, ha egy Ön által eltartott közszolga -esetünkben Simonka György- teszi ugyanezt?

Simonka György tegnap úgy jött be a Parlamentbe,

mint akinek sikerült belülről módosítania a tudatállapotát. Márpedig a Parlament munkahely, ahová kötelező tiszta tudatállapotban bejönni dolgozni. Éppen ezért hivatalosan is kezdeményeztem Kövér Lászlónál, vizsgálja ki, mitől dülöngélt Simonka képviselő a Parlamentben úgy, hogy végül egy másik fideszes jobbnak látta kikísérni – írta Jakab Péter a Facebook-oldalán, aki a következőképp zárta a bejegyzését:

„Betegen ugyanis nem szabad bejönni, részegen meg tilos”.

Simonka furcsa viselkedése nemcsak az ülésteremben lévőknek, hanem még a parlamenti közvetítés nézőinek is feltűnt

A Telex megkereste Simonka Györgyöt még hétfőn az alábbi kérdéssorral:

„A Jobbik azt állítja, hogy ön hétfőn illuminált állapotban jelent meg a parlamenti ülésen, ahol el is aludt, majd egy képviselőtársa közbenjárása után kiment a teremből. Az ellenzéki párt fotókkal próbálja alátámasztani az állítását, és levelet is írtak az esetről Kövér László házelnöknek. Megerősíti vagy cáfolja az ellenzéki párt állításait? Fogyasztott alkoholt a hétfői parlamenti ülés előtt, és valóban elbóbiskolt a szóbeli kérdések tárgyalása alatt?”

Simonkát válaszolni sem engedték, a Fidesz-frakció sajtóosztálya pedig ezt írta:

„A képviselő nem érezte jól magát, ezt jelezte a frakcióvezetésnek, és engedélyt kapott, hogy hazamenjen”

A Fidesz-frakció arról nem írt semmit, hogy Simonka ivott-e, vagy sem. Kiemeltük a legjellemzőbb pillanatot:

Ingatag….

Közleményében a Jobbik egyébként azt állította, hogy a szóbeli kérdések alatt Simonka bement az ülésterembe, belépője azonban

„meglehetősen ingatagra sikeredett, a képviselő ugyanis majdnem elesett, majd az üléshelyére érve is furcsán viselkedett, az alvás határán volt, vagy talán el is aludt”.

A párt szerint Simonka

„erősen illuminált állapotban, vagy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt lehetett”,

a politikust végül Kovács Sándor kormánypárti képviselő kísérte ki az ülésteremből. Simonka Orbán Viktor felszólalására már nem tért vissza.

Emlékeznek?

Gyurcsány Ferenc minden volt, csak józan politikus nem, amikor a kormánymédia kitalálta róla, hogy alkoholista és erre megannyi cikkel árasztották el az őket olvasókat-nézőket. A Magyar Nemzet cikke címében azt állítja:

Gyurcsány részegen dülöngélt egy kampányrendezvényen, majd vezetett + videó

“Érdekes videót készített a Mediaworks Gyurcsány Ferencről, az egyesült baloldal vezetőjéről. Korábban is napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint a DK elnöke szeret a pohár fenekére nézni, eddig azonban a fényes nappal tartott pártrendezvényeken józannak tűnt. Legutóbb azonban Gyurcsány egy videó tanúsága szerint a saját kampányrendezvényén, a támogatói előtt is részeg volt – olvasható a Ripost online portálon.”

És a videó, no meg Deák Dániel riposztja:

“A DK vezetője egy minapi gyöngyösi kampányeseményen többször is nehezen ejtette ki a szavakat, egyszer pedig annyira elvesztette az egyensúlyát, hogy majdnem betörte a mögötte lévő kirakatot

Többen mindezt látva, illetve a korábbi hasonló jelenetek ismeretében (kígyóg kígyóznak stb.) úgy vélték, hogy Gyurcsány Ferenc részegen tartotta meg a kampányrendezvényét. Gyurcsány Ferenc egy Facebook posztban ma reagált a dologra. Tagadta, hogy ittas lett volna és fenyegetésként azt üzenete az őt lerészegezőkre: “A gatyátokat is leperelem rólatok”.

Volt egy hasonló politikus, Jean-Claude Juncker

Róla is rengeteg felvétel terjengett az interneten, ami alapján a közvéleménynek az volt a benyomása, hogy alkoholproblémái vannak. Volt, amikor támasztani kellett, mert annyira nem volt magánál, de rendszeresen furcsán viselkedett (…) Ő azt a kifogást találta ki, hogy isiásza van, de ezt nagyon kevesen hitték el neki. Gyurcsány Ferenc még csak kifogást sem keres a furcsa viselkedéseire, ő egyszerűen tagadja azt, amit sokan gondolnak.

Felteszem a kérdést, hogy az őszödi beszéd után 15 évvel, amelyben saját maga ismerte el, hogy egy egész országnak hazudott, most vajon igazat mond?!

(A címlapfotó illusztráció)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Simonka illuminált(?) állapota a Fidesz szerint betegség - "Betegen nem szabad bejönni Parlamentbe, részegen meg tilos!"

About Author

Szólj hozzá!