Simonkának egy pedagógus 7000 évnyi bére nyolc év alatt összejött!

Bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények. 1.4 milliárd forint! 

Ilyesmi lesz írva Simonka cellájának ajtajára.

Meg az: GYURIKÁM! MUSZÁJ VOLT! Az összeg különben, csak, hogy képben legyünk, egy pedagógus 7000 évnyi bére. Neki nyolc év alatt összejött.

Szokatlan helyzet ez a mai magyar létben. Az egyik pillanatban még a politikai tápláléklánc csúcsragadozója, a másikban már remegő áldozat. Az tisztán látszik, hogy nem érti, miért történhetett meg vele ez a csúfság. Hétfőn még öntelt fideszes seggfejként feküdt le, és kedden már vergődő, nyüszítő prédaként ébredt! Holott nem tett semmi olyat, amire nem kapott engedélyt, vagy utasítást.

Dadog ugyan valamit a becsületről, meg igazságról, de szemmel láthatóan, leginkább azzal van elfoglalva, hogy tartani tudja a záróizmait. Mert áldozatnak lenni felettébb szar dolog. Még akkor is, ha a páni félelem minden másodpercéért megdolgozott.

Polt Elsikálom Péter

persze gond nélkül eljógázott volna még vagy ezer évig az ügy tologatásával, végül is ezt teszi 8 éve. De az ukáz, az ukáz! Petikém, értsd meg! A Gyuri jó fiú, de be kell áldozni. A falkáért. Értem!
Petikém nem értette, de beáldozta! Most pedig lándzsára fogják tűzni Simonka fejét.

Pontosítok! A SAJÁTJAI FOGJÁK LÁNDZSÁRA TŰZNI A FEJÉT. Rövid időn belül már nem lesz pártunkhoz és kormányunkhoz semmi köze, sőt, kiderítik róla, hogy soha nem is volt, mert még liberális korukba kizárták. Külön osztály alakul a Lendvay utcában, aminek kizárólag az lesz a dolga, hogy Simonka fejét kiradírozza minden olyan képről, ahol a Kedves Vezetővel egy légtérben tartózkodik. A töméntelen suskát meg persze hogy Soros megbízására lopta, és az sem kizárt, hogy vérfertőző kapcsolatban is állt vele, hosszú évekig.

Simonka, becsületes nevén Simonka György – Becsület?!

Hol van becsület a felcsúti űrrepülőtér tövében? Hol? Ha Nárciszt, Orbán propagandakutyáját vizsgálhatná valami nemzetközi ügyészgárda, még rá is rávarrnának vagy tíz évet, sorozatos cubáklopásért! – így lett az első, abban a rövidesen végeláthatatlan sorban, ahol majd Orbán sorra beáldozza hű katonáit, a haza, a nemzet, leginkább saját termetes valaga védelmében.
Mert erről van itt szó! Nem kell beszarni bajtársak! Nem menekülünk fejvesztve! Rendezetten visszavonulunk!

Amit eddig a szőnyeg alá rejtettek, az kezd rárohadni a fiúkra! Ráadásul már az EU-ban is megunták az Orbán-féle bokacsattogtatós verbunkost, a nemzetközi piacokon is kezdenek kemény szelek fújni, és valahogy a Kedves Vezető egyre hanyatló állapotához sem sikerül már pontosan belőni a kellő adagolást. Ezért aztán egyre közelebb csapkodnak a villámok, és kármentésként megkezdték a kevésbé értékes jószágok, lásd Simonka György, rituális beáldozását.

Ami viszont gondot okozhat még,

hogy Simonka – akit Békésben csak „nagy fehér főnöknek hívnak”, és ez a tulajdonsága még sokat, rengeteget tud neki segíteni a börtönben zajló, meghitt párválasztási ceremóniákban – azért erős figyelmeztetés a rendszer eddig nyugodt vazallusai számára.

Eddig mindenki el volt foglalva a maga kis bizniszeivel. Stadionépítés, tévékettő babrálás, mangalicatelep, ilyesmi. Nyugodtság volt, mert tudták, érinthetetlenek! Semmi bajuk nem lehet, ha leadják a kötelező „Alkotmányos költséget”. És ők leadják. Ők olyanok! Most viszont hirtelen mindenkibe négykézláb állt, még a sza… a barnamaci is, mert „A GYURI” hű vazallusa, és jó befizetője volt az udvarnak, most mégis a kutyák elé vetik!

Megtörtént, ami soha eddig! Beütött a gebasz!

A Kedves Vezető elengedte, beáldozta a falka egyik teljes értékű tagját! Oda a bizalom! Elillant a vezetőbe vetett hit! Az eddigi belső nyugalmat, a véd és dacszövetséget felváltja a rettegés és a félelem.
És ez a szerencsétlen Simonka, a maga szánalmas 1,4 milliárdos, aprópénzes kis sztorijával, a kurzus csóró kishalai, a snecik között úszkált csupán! A valódi játékosok, a nagy halak, Kósa, Rogán, Lázár, viszont nem kavicsokkal, százmilliárdokkal játszanak, nem is beszélve a nehéztüzérségről, Garancsiról, Mészárosról, Vajnáról!

Így aztán előbb-utóbb mindig, mindenki, minden telefonra, rendőrségi szirénára idegbajos lesz a Lendvay utca környékén, és IFA -keréknyomos mintával színesíti eddigi patyolat alsógatyáját. Mert mi van, ha egy újabb ukáz érkezik Petikém fülére? Jó fiúk ezek Petikém, de engedjük el az ő kezüket is. Tudod! A falkáért! Értem!
Ráadásul ezek nem is hülyegyerekek. (Na, jó! Kósát, és Mészárost gondoljuk át még egyszer!) Tudják, hogy „Petikém”, amíg a levegőt még szabadlábon veszi, addig bármilyen utasítást végrehajt.

Bármilyet, ha a Kedves Vezető segge a tét!

Persze egy darabig még tudják tartani a záróizmaikat. Egy darabig! Mert áldozatnak lenni felettébb szar dolog. Még akkor is, ha a páni félelem minden másodpercéért megdolgoztak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük