Skubizza, mire folyik el a pénze! Első fecske a kormány új gyűlöletplakátjaiból…..

Amit egyszer megígérnek – és érdekükben áll! – azt be is teljesítik. Hollik István bejelentette, hogy a kormány – vagyis a Fidesz – hamarosan beindítja az új milliárdos plakátkampányát.

Íme az első….

Az új kampány a bevándorlás (értsd: az EU) általuk rém komoly veszélyeire hívja fel a gyanútlanul közlekedők figyelmét lépten-nyomon. A kabinet Facebook-oldalán pedig hétfő este meg is jelent egy ezt tanúsító plakát. A két főszereplő nagyon kihúzta a gyufát Orbánnál, míg Soros kitaníttatta (?), addig Juncker ki akarta záratni az Európai Néppártból, amikor azt mondta, hogy

A kereszténydemokrata értékeket nem lehet összeegyeztetni a Fidesz politikájával….

Hollik-indok

Hollik István azzal indokolta a kampány elindítását, hogy minden magyar embernek joga van tudni, melyek azok a javaslatok, amelyek alapjaiban veszélyeztetik Magyarország biztonságát.

Ön tudja már, mennyit bukott a letelepedési kötvényeken?

Arra már egy hozzászóló hívja fel a figyelmet, a Facebook-poszt alatt, hogy a nemzetközi migrációs kvótarendszer bevezetésére elsőként Orbán Viktor tett javaslatot 2015. szeptember 30-án az ENSZ előtt, a migránsvízumnak létezik magyar változata is, letelepedési kötvénynek hívták.

Az úgy volt…..,

hogy a Rogán Antal által kitalált keretek között 20 ezer külföldi kapott magyar állampolgárságot, ha fizetett érte. Magyarország 17 milliárd forintot veszített, Kosik Kristóf – Rogán Antal és a rejtélyes miniszterelnöki tanácsadó, Habony Árpád ügyvédje – viszont tízmilliárdot, Fidesz-közeli cégek 155 milliárdot szakítottak a letelepedési kötvényeken.

Letelepedési kötvény. Megvan? Képben vagyunk? A cucc, a Rogán Tóni biznisze! Beugrott?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük