Soha nem árulnám el az ellenzéket :) Fidesz! Baján nem én leszek a ti emberetek…..

Emlékeznek még Szabó Richárdra, a 2019. január-februárjában a “bajai lángosos” néven országosan ismertté vált helyi kisvállalkozóra? Úgy tűnik, egy túlbuzgó fideszes szemet vetett rá…..

A puhatolódzás….

Józsefvárosban is azzal próbálkozik a Fidesz hogy legyen több kihívó a Polgármesteri címre.
Ergo oszlódjanak meg az ellenzékre leadott szavazatok. Nem vitás hogy szinte minden nagyobb városban próbálkozik a fidesz ezzel a céllal. Nálunk is!

-írta a közösségi oldalon Szabó, aki arról is beszámolt, hogy

a közelmúltban Engem, aki izzig vérig tiltakozott a fidesz politikája ellen, és tagja voltam a Bajai ellenzéki összefogásnak, mivel hosszú ideje nem mutatkoztam közös fotókon, nem jelentem meg ellenzéki fórumokon ( nem véletlen) azt gondolta a helyi fidesz vezetés hogy kizártak az ellenzékiek. A Bajainak sem, nemhogy nemzetinek nem nevezhető oldalukon több alkalommal hiányoltak, kutakodtak vajon mi lehet velem.

Kivárásra játszott….

“Hagytam Őket a tévhitükben, majd egy helyi fideszes képviselő elkezdett messengeren irogatni. A nevét egyenlőre nem közlöm. De amenyibben a helyi fidesz ezt tagadni fogja, nyilvánossá teszem. Nos, a helyi fidesz képviselője meglátta bennem hirtelen hogy mennyire szeretnek az emberek, majd rátért a lényegre.

Mivel közöltem hogy független képviselőként akartam indulni, máris alkalmasnak talált a város vezetésére.Mondván hogy mérlegeljem mit adott Nyirati Klára és mit adtam Én a városnak. Én nem vártam el ezért a tetteimért semmit, Nyirati Klára hogy mit tett? Itt élt, itt dolgozik itt tanítja , neveli gyermekeinket. Köztiszteletben álló, becsületes , lojális értelmiségi gondolkodású, közvetlen személyiség. Azt akartátok mindenáron gondoljam át, a Polgármesteri jelöltséget. Függetlenként!

Hagytam abban a hitben hogy majd átgondolom…

Holott a valóság már rég eldőlt. Nem kívánok indulni semmilyen formában, mert így jobban tudok majd segíteni a rászorulókon.

Tehát “kedves” helyi fideszesek… Soha nem árulnám ell az ellenzéket :) Tehát Baján nem Én leszek a Ti emberetek ahhoz hogy a szavazatokat megosszátok…

Féltek.. és ez látszik is.Azt gondolom a Ti emberetek erre Garami Önjelölt… Hiszen evidens hogy a megosztásra mentetek rá…

Üdvözlettel: Szabó Richárd”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük