Bulvár

Figyelem! Talán még soha nem volt ilyen izgalmas kérdés az aktuális időjárás, mint napjainkban.

időjárás
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A következő néhány napban összefogalaló képet kapunk az időjárás lehetséges nyári arcaiból. Lesz itt minden hőgutátol,széligviharig, sőt, jelentős mennyiségű (végre) csapadék is jöhet, bár ez utobbi a mezőgazdaság számára a legtöbb helyen már sajnos nem több mint halottnak a csók.

Hétfőn a vasárnapihoz hasonlóan alakul előreláthatólag az időjárás:

nyugaton a vasárnapinál is hűvösebb, helyenként esős, itt-ott szeles, a középső és délkeleti országrészben elszórtan esős, záporos, míg északkeleten változóan felhős-napos, meleg, fülledt, de emellett főként délután elszórtan zivatarokkal tarkított idő valószínű, egy-egy kis körzetben jelentős csapadékkal. Éjszaka ismét csökken a csapadékhajlam, de marad a felhős időjárás. A hőmérséklet jellemző átlagahétfő reggel.

A folytatás

Kedden már gyengülni látszik a felettünk megtorpanó frontrendszer ereje, de még marad a változékonyság. Zömmel erősen felhős marad az ég, de már csak jellemzően az ország keleti felén lehet számítani szórványosan zivatarok kialakulására.

Szerdától péntekig egyre több napsütésre, egyre kevesebb záporra, zivatarra, melegedő, fülledt időre lehet készülni. Csütörtöktől országszerte 30 fok fölött alakulnak várhatón a maximumok.

A hétvége

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Előreláthatólag már csapadékmentesen zajlik, és sok napsütésre, 35 fok körüli hőségre lehet ismét számítani.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!