Soltész vehemens Miklós: Bangóné kérjen bocsánatot!

Azonnal kérjen bocsánatot Bangóné Borbély Ildikó, mert olyat mondott, amivel kihozta a sodrából az amúgy általában sodrában lézengő Fideszest!

Bocs, hogy megsértettél….

Bocsánatkérésre szólította fel Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselőt hétfői parlamenti, csernobili atomkatasztrófát érintő kijelentései miatt Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára kedden Budapesten.

A kereszténydemokrata parlamenti képviselő felidézte, hogy az Országgyűlés ülésén a szocialista politikus a közelmúltban kipattant gyógyszerbotránnyal összefüggésben interpellálta Rétvári Bencét, az Emmi államtitkárát, “aki logikus, érthető és a magyar szakmát megvédő választ adott”, kitérve arra is, hogy az ügyben tett magyar lépés eredményeként tiltották be az érintett gyógyszereket számos uniós országban.

A szocialista politikus viszonválaszában azonban úgy fogalmazott: “tudjuk államtitkár úr, ebben az ügyben Önök ugyanúgy sunyítanak, és lapítanak, mint annak idején a csernobili katasztrófa idején”.

Óvónéni, Ő tehet róla….

Soltész Miklós szerint a felszólalást követően nem véletlenül reagált hevesen. Szerinte, amit a képviselő mondott az egyrészt hazug, másrészt ízléstelen.

Hazug, hiszen a Fidesz-KDNP-nek Csernobilhoz semmi köze nem volt, de ízléstelen is, hiszen feltépte a túlélők fájdalmát, illetve azokét is, akiknek hozzátartozójuk elhunyt a katasztrófában

– mondta.

Emlékeztetett, hogy

annak idején az MSZP elődpártja, az MSZMP és a többi kommunista párt agyonhallgatta a csernobili atomkatasztrófát, aminek következtében sok tízezer, százezer ember sérült meg, betegedett meg, vagy hunyt el.

Felszólította Bangóné Borbély Ildikót, hogy

kérjen bocsánatot az áldozatoktól, és a hozzátartozóktól, akiket ezzel a hozzászólásával megbántott, megsértett, és megalázott.

Soltész Miklós úgy fogalmazott: Bangóné Borbély Ildikótól megszokták, hogy

“szinte minden felszólalása felér egy verbális erőszakkal”, s “rendszeresen és folyamatosan hazudik különböző témákban”,

hétfőn azonban

végképp elgurult nála a gyógyszer

Ha belegondolunk, megnyugtat valakit az, hogy az állítások szerint a parlamenti képviselőink hazugok, nem tudnak parancsolni indulataiknak, kifejezetten trágár szavakkal tudnak felszólalni és mindezért évente növekvő pénzt szakítanak le tőlünk?

Forrás: MTI

Frissítve videvalóval!!! “Kikérem magamnak! Legközelebb meg is fog ütni?”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük