Somos András: Követelem, hogy 24 órán belül tegyetek fel a listára!

Somos András közösségi oldalán posztolta nyílt levelét azért, hogy nyoma legyen! Nem ő az egyetlen, aki méltánytalannak tartja, hogy lemaradt az elhíresült, ám rém slendriánul kivitelezett listáról. Ennél sokkal több körültekintést, ha kérhetnénk!

“Konzervatív hagyományok követését hazudó, a szélsőjobb legrosszabb húzásaira hajazó szerkesztők!

Mivel a közölt névsorban​ általam nagyra becsült, feddhetetlen és hiteles barátaim, volt kollégáim, tanáraim illetve általam tisztelt közszereplők vannak, ezúttal jelentkezem a listára!

Közlöm, hogy másfél évig voltam a Magyar Helsinki Bizottság sajtómunkatársa, uniós pénzből 2011-12-ben.

Ezen az alapon sem tehetem, hogy lemaradjak arról a listáról, amely nevét arról a férfiról kapta, aki többek között első munkahelyemet (Magyar Narancs) pénzelte, mikor az levált a nem sokkal korábban Soros György által kistafírozott (a teljes irodahálózatát az ő pénzből kifizető) Fideszről.

Ti tehettek amit akartok, megfizetnek titeket, de a gyatra oknyomozó munkátokat nem bírom nézni. Én dolgozom ezúttal helyettetek!

Követelem, hogy 24 órán belül tegyetek fel a listára!

Dr. Somos András
szerkesztő-riporter-műsorvezető
ATV”

Frissítés!

A műsorvezető még hozzátette az előzőkhöz:

“Kedves barátaim! A csatorna vezetőivel való egyeztetés nélkül posztoltam. Ezt nem tehettem volna, mert munkáltatómnak joga van tudni, milyen véleményt közlök. Update: sokat köszönhetek a tévének, két műsort vezetek, mindig kiálltak értem, nem fogok válaszolni a kommentekre. Kérlek Titeket, ne hozzatok abba a helyzetbe, hogy gyűlölködő posztokat írtok.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük