Sorting by

×

Sörben úszik az aranykapu (bulvárverzió: az átvágott torkú dinnyés)

Sörreklám főszereplője lett a Mini, kiülhetett végre a teraszára, és ráböföghetett a lánchidas kőleókra. Újra megtelt az esti Budapest, Nyunyóka tömeges oltást rendelt el, a holtak száma gyérült, a cél, hogy hamar elfelejtsük őket. Kezdődik a 22-es Nagy Átverés Show, amelyet a Facebook-on terveznek ellenünk elkövetni. Rab László szŰrreál összefoglalója a 16-os hétről.

145 év karantén – Háry János Egyetem

Szabad a sör! – kozmetikázta/kommunikálta Minnermaximus őfőméltósága, kinek az adófizető nép teraszt épített a Karamellájába. Erre hajtott minden idők legnagyobb oltásprogramjával, amikor is minden idők legtöbb vakcináját oltották el – archaizál a rablóbanda, lipegetnek-lopogatnak a nyelv korábbi évszázadaiból is, amikor oltakozásra terelik a plebset. Ez a duma megy most: minden idők legnagyobb vakcinaszállítmánya érkezik, hála a Kínai Fidesz Kommunista Párt akaratának. Minden idők legnagyobb maszkszállítmányai után minden idők legnagyobb lélegeztetőgép-bisznisze is lezajlott tavaly, amikor minden magyarok megmentője repülőgépeket kezdett taperolni.
Ez a minden idők a nagyotmondás jegyében zajlik. A magyar karakternek legjobban megfelelő Háry János éled nap mint nap újjá. Jön, hogy történelmet írjon. A magyar a legfaszább nép a világon. Elébb minden idők legnagyobb nyugati kalandozását hajtottuk végre (csak a kormánymédia lemaradt Augsburgnál), aztán minden idők legnagyobb szopása következett Mohácsnál és Budánál, hogy 145 évig karanténban legyünk, jött aztán minden idők legprímább szabadságharc-leverése, mely az orosz mackó nevéhez köthető, ezt aztán megismételték a cselovékok néhányszor. S kikötöttünk minden idők legrövidebb és legárvább forradalmánál, melyet újfent a ruszkik voltak szívesek leverni. Ezért ragaszkodhat annyira a Mini hozzájuk. Azt szeretné, hogy megint leverjenek bennünket, azt már úgyis ismerjük.

Minden idők legnagyobb átbaszása, a Fudan Egyetem

Ez van kicsit megspékelve minden idők legnagyobb átbaszásával, a Fudan Egyetem kampuszának Pestre építésével, melyben az a lényeg, hogy sok-sok fideszes kavicsot, betont meg térkövet lehet beépíteni, éljen és virágozzék a magyar nemzeti maffiaburzsoázia. Azért azt a rendszerváltás idején a jó öreg Simicska Louis se gondolta volna (tényleg, hová tűnt a nagy számolóművész?), hogy gimista haverja az oroszoknak és a kínainaknak adja el bő harminc évvel és harminc kilóval később a nyomorult országot, hogy a rohadás essen beléjük annak emlékére, hogy elárulták a demokráciát. (A nagy összefüggések kedvelőinek idézem Bozóki András precíz párhuzamát: Horthy a királyt, Kádár a forradalmat, Orbán a rendszerváltást árulta el.) Többen (köztük Feri és Fekete-Győr is) picinyke szegedi csillagösvényt helyeztek kilátásba (rendőrség, ügyészség, átálló katonaság és működő igazságszolgáltatás nélkül hogy képzelik a rablóelit bebörtönzését?), magam is vizionáltam már többször, hogy Orbánt futni és raboskodni látni életünk utolsó nagy kívánsága, melyet szeretnénk megélni, most mégis azt mondom, jobb büntetés a sok hazug szemétségért a nép megvetése. Köpködni fogják a köpcöst, ez lenne jóslatom történelmi sorsforduló esetére. Kérdés, hogy látom-e.

Meghalasztani Manci nénit

A nagy történelmi hazudozó most sörrel kábítja a népet, volt idő, amikor maszkot/lélegeztetőgépet/vakcinát ígért, és mindig azért, hogy lehessen újra kocsmába/meccsre engedni a nyájat. Tesztelést a járvány idején és profi kontaktkutatást nem ígérhetett, mert ahhoz kormányozni kellett volna, Jóska bácsi figyelme nem terjedt messzebb az ingyenparkolás és más önkormányzatfingató intézkedések meghozatalánál. Az adatokkal való sunyítás kezdettől fogva világos, a járvány tényeinek manipulálása is nyomon követhető. A holtak magas számát az oltások növelésével és a szajkókommunikációval takarják be, régi Fidesztempó ez, a hiányzó döntések helyett mindig egyszerűbb sima hazugságokat alkalmazni. Most az megy, hogy a tetves ellenzék oltásellenes, ezt verik bele a Manci néni fejébe, aki meg van róla győződve, hogy a Minielnök megmentette falucskáinkat a beözönlő migráncsoktól, a fertőző iráni diákoktól és más behurcolóktól. (Például a meszesembertől, akitől én gyerekkoromban szabályosan összeszartam magam. Jött az ekhós szekér, és egy borízű hang azt üvöltötte: Meszetet vegyenek! Én pedig bújtam a kemencesutba vagy hátra a hombárunkba, hogy el ne vigyen a meszesember, akiben a sátánt kellett tisztelnem és félnem. Mikor mentem ministrálni – hopp, a kis libernyák mi mindenre ragadtatta magát egykor, mikor még a mai agg fideszkeresztények a kommerpártban gyűléseztek! –, azt kértem a Jézuskától, segítsen abban, hogy a meszesember ne bánthasson, a legjobb lenne, ha eltüntetné. Nos, kedves teraszon ücsörgő olvasóm, ha gyöngék az idegeid, akkor itt hagyd abba a szemlélődést. A meszesember a nyári hőségben dinnyével üzletelt, a ponyvás szekér ugyanis alkalmas volt arra, hogy környékünk megélhetési gyümölcs ne forrjon föl idő előtt. Minden dinnyét eladott a jászkíséri vásárban, s ment vissza Pélyen át Tiszasűly felé. Mellesleg ugyanezen az úton vitték a héten a Tiszához az istenáldotta színésznő, Törőcsik Mari hamvait a hozzátartozók, ugyanúgy a Karádi-földek mellett kellett elhaladniuk, egykor ugyanis a szintén nagy színésznőnek, Karádi Katalinnak volt itt néhány ezer hold szántója. Két kutya poroszkált a dinnyésségre váltó meszesember szekere mögött, valaki megölte azért a kis pénzért, mondta a nagyapám, nem kihagyva azokat a netflixes részeket sem, hogy előzőleg a rablógyilkos egyetlen metszéssel átvágta az ebek torkát, csak azután végzett számtalan késszúrással szerencsétlen áldozatával. Félve néztem föl ministrálás közben a templomban, azért ezt nem kellett volna, súgtam a Jézuskának, aki nem válaszolt, csak nézett rám fáradt tekintettel. Mintha azt mondta volna, de hát azt akartad, hogy ne legyen.)

A nagy Facebook-ütközet

Képzeletem maga az időkapu, könnyed képzavarral élve kicsiny szelepecskék nyílnak a tudat-tolózárak elfordítása után. A Fideszútálati Hangulatométer mutatója hetek óta kileng, sok a halott, most mégis rászabadították a nyitást az országra, nem tudni, meglesz-e a böjtje. Nincsenek adatok a gócokról és a járvány konkrét terjedéséről, mert eltitkolják, nem tudjuk, mi van konkrétan a kórházakban, mert nem engedik be a maradék sajtót, csak azt látjuk, hogy őrült nyitás kezdődött, hömpölygött a tömeg a pesti éjszakában. Ki mondja meg hetek múlva, hogy megérte-e? Orbán választást akar nyerni a vakcinájával (az is biztos az övé), ez az utolsó esélye, ha nem jön be, mehet a búsba. Tudja ezt pontosan a rablóbanda holdudvara, benne a jellemtelenséget pengő forintokra váltó kulturális, pénzügyi és államigazgatási elit, melynek tagjai kormányváltás után bajosan fizetnék vissza a Lexusok és négykerékmeghajtású városi terepjárók, a hegyvidéki villák után a törlesztőrészletet. Kiderülnének a családtámogatási rendszer körüli piti csalások, fény derülne a haveroknak juttatott útfelújítási munkák odaítélésének gyakorlatára, borulna a korrupt rendszer, amelynek működési elve, hogy a megszerzett szajré után sápot kell fizetni a párt magas rangú tisztjeinek.

A járvány és a választási kampány kezdi összefújni a szemetet a szeles utcán

Rákay Kétmilliós Philip Facebook-posztjait 5 millió forinttal tolta meg a pártközpont (valamely oldalági seggszagú szervezete/bankja/vállalata stb). Ugyanez történik a Vadászkutya Világkiállításra elsíbolt milliárdokkal is. Miniszterek és államtitkárok ugatják a holdat, közben Facebook-hirdetésekre költik a pénzünket. Jól érzik, hogy ott kell megnyerni a választást. Fizetett hirdetésekkel fognak támadni bennünket. A mi pénzünkből fognak ellenünk gyalázkodni, miként tették a tetves óriásplakátjaikkal, mikor Sorost vádolták bevándorlásszervezéssel. Azt fogják mondani a Facebook-on, hogy szemetek vagyunk, Manci néni halálát kívánjuk, és direkt nem oltatjuk be magunkat, hogy a szegény Fidesz-szavazót megfertőzzük. Annak idején a kútmérgezéssel ment ez a fajta kampány. Meg a feketézőkkel. Halál rájuk, le velük. Te, sötétben bujkáló ellenforradalmár… Most oltásellenes a politikai ellenfél. Feri azzal akarja meghalasztani minden idők legjobb nemzethy orrmányát (így mérgezi Manci néni kútját), hogy suttyomban nemet mond a kínai vakcinára. Miközben a másik oldalon az van, hogy minden idők legtöbb vakcináját beadták a népnek. Vegyük át még egyszer: minél több a beadott vakcina, annál oltásellenesebb a magyar ellenzék. Ekkora marhák ezek. Mire eljutunk a kampányfinisbe, mindenki, a kutyákat, macskákat is beleértve mindenki be lesz oltva, de a kormányzati hirdetéseken az áll majd, hogy most már aztán tényleg oltásellenes a redvás ellenzék. Józan ésszel azt mondhatnánk, ilyen ordítóan önveszélyes kommunikációs kampányt ezek eddig nem vittek, most azonban minden mindegy alapon mégis beleállnak.

Ökörhugyozáshoz hasonló kampány

Legfeljebb, ha nem jön össze a Kínai Fidesz Kommunista Párt ökörhugyozáshoz hasonlatos kampánya, hát akkor fontolóra kell venni (a fideszkomó polgármesterek már elkezdték kommunikálni), hogy a veszélyhelyzet miatt esetleg talán nem kellene előválasztást tartani, aztán pedig fölösleges leállítani este hétkor a választási számítógépeket 2022-ben is. A bölcs Minimaxi eddig is prímán elsörözgetett a teraszán, minek megzavarni szegény magyar nép agyát olyan csacskaságokkal, mint a választás. Csak kérdem, hogy minden idők legnagyobb oltári nagy nyitása után vajon szükség van-e veszélyhelyzetre. Tudom, hogy nincs szükség rá. De fennmarad, mert az ördög nem alszik. Sose lehet tudni.

Ez volt a véres 16-os. Jöjjön az almavirágos 17. Nemzet, család, szabadság, ahogy Deutsch Tamás oldalán Novák Katalin jegyzi fizetett hirdetésében a Facebook-on. (Melyik család? – kérdezett rá valaki.)

Előző hét

 

sör

 

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.