Egyáltalán nem kedves, figyelős Fidesz-bérencek! Követelem, hogy engem is vegyetek fel a Soros-bérencek listájára! Lehetőleg rögtön Orbán Viktor és a többi fideszes nagykutya mellé, hiszen mint ti is tudjátok, ők a legnagyobb hatalommal rendelkező Soros-bérencek.
[mnky_ads id=”10551″]

A dicsőség-listán a helyem!

Sajnos Soros György nekem nem küldött pénzt, nem úgy mint Orbánnak és társainak, akiket pályájuk elején ő finanszírozott, sőt, az ő segítségével alapították a pártjukat. Mégis ott a helyem a listán, hiszen rendszeresen bírálom az illiberális rendszert, ráadásul – mint azt egyszer már korábban bevallottam – illegális bevándorlóktól származom. A nagyszüleim ugyanis vízum nélkül, a zöldmezőn szöktek át Trianon után a Partiumból a határon, és annak túloldalán rögtön le is telepedtek, méghozzá Csengerben. Értitek?! Csengerben! Sajnos azonban ők nem örököltek 1300 milliárdot. Nem is értem, hogy miért nem.
[mnky_ads id=”10552″]

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy mit kapnak azok, akik bejutnak a listára? Remélem, igazán komoly jutalmat! Esetleg chilei mintára szállást a szép, új stadionokban?

Szóval, igen nagy sértésnek veszem, ha lemaradok erről a dicsőség-listáról!

Kapcsolódó:

Hoppá! Tényleg indul a Soros György által létrehozott párt a választáson!

[mnky_ads id=”10551″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét