Vegyenek fel a Soros-bérencek listájára!

Egyáltalán nem kedves, figyelős Fidesz-bérencek! Követelem, hogy engem is vegyetek fel a Soros-bérencek listájára! Lehetőleg rögtön Orbán Viktor és a többi fideszes nagykutya mellé, hiszen mint ti is tudjátok, ők a legnagyobb hatalommal rendelkező Soros-bérencek.

A dicsőség-listán a helyem!

Sajnos Soros György nekem nem küldött pénzt, nem úgy mint Orbánnak és társainak, akiket pályájuk elején ő finanszírozott, sőt, az ő segítségével alapították a pártjukat. Mégis ott a helyem a listán, hiszen rendszeresen bírálom az illiberális rendszert, ráadásul – mint azt egyszer már korábban bevallottam – illegális bevándorlóktól származom. A nagyszüleim ugyanis vízum nélkül, a zöldmezőn szöktek át Trianon után a Partiumból a határon, és annak túloldalán rögtön le is telepedtek, méghozzá Csengerben. Értitek?! Csengerben! Sajnos azonban ők nem örököltek 1300 milliárdot. Nem is értem, hogy miért nem.

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy mit kapnak azok, akik bejutnak a listára? Remélem, igazán komoly jutalmat! Esetleg chilei mintára szállást a szép, új stadionokban?

Szóval, igen nagy sértésnek veszem, ha lemaradok erről a dicsőség-listáról!

Kapcsolódó:

Hoppá! Tényleg indul a Soros György által létrehozott párt a választáson!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük