Szilveszter napján az EchoTv-ben Sajtóklubot ültek a négyek, ahol Bayer Zsolt helyett Stefka István domborított Szentesi-Zöldi László, Bencsik András és Huth Gergely mellett. A műsor szinte valamennyi mondatát könnyű lenne cáfolni, de minek. Tehát olvassák úgy a cikket, mint egy exkluzív összefoglalót az ECHO  televízió szilveszteri kabaréjából. 

Átaludtunk volna valamit? A Fidesz vezetés-közelben van a Néppártban? Ők tudnak róla?

Huth műsorvezetővé előlépve már az elején nekiment Medgyessy Péternek, akinek a felbukkanása a vitaműsornak – min vitatkoznának azok, akik mindenben egyetértenek? – titulált adásban újabb lejáratásra kijelölést jelenthet. Ezen túllendülve Szentesi-Zöldi kifejtette, hogy az előttünk álló Európa Parlamenti választás tétje, hogy

a Fidesz vezetésével a régi Európa kerekedik-e felül, vagy a liberális…

Weber: A Néppártnak vannak alapelvei, ezért fogadta el a többség a Sargentini-jelentést

Kik az év lúzerei? – kérdezi Huth

A kérdés kinyitotta a csapot, záporoztak a nevek: Szél Bernadett, a miniszterelnök-jelölt asszony, akinek a magát szerényen “nagy Öregnek” neveztető Stefka fogalmazott

mekkora arca volt és mennyire próbált felülkerekedni saját kicsi tehetségén… Szél Bernadettet elvitte a szél (…) csak ordít és aki ordít, az nem mond igazat….

A másik lúzernek minősített Karácsony Gergely, aki Huth szerint

már a miniszterelnöki névjegykártyáit is megrendelte…

“Az év balf@sza díj Soros Györgyé”

Szentesi-Zöldi szerint az év nagy vesztese Soros György

… kifogyhatatlan pénzeszsákon üldögélve próbál a világban a maga módján káoszt okozni és ezzel a kis országgal – Magyarország (szerk.) – nem bírt….

Bencsik még nem írná le Sorost, hiszen

nem ez a vénségesen vén ember játszik a világgal, hanem (….) egy sátáni hatalom…A sátánnal állunk szemben. (…) Soros és a sátán nem véletlenül alliterál, az amit ő képvisel, sátáni törekvés.

Soros Györgyöt választotta az év emberének a Financial Times

Stefka zokon vette és felrója az ellenzéknek, azt a “harcmodort”, amit a Fidesz születése pillanatától alkalmaz, vagyis

….támadni, támadni, támadni, nem abbahagyni.

A nemzeti magyar, szereti egymást…..

Bencsik szerint akkora az egységes szeretet – Európában ebben vagyunk a legjobbak – a magyar polgári táborban, – példa rá a Békemenet – hogy rajtunk még nem találtak fogást.

Minket azért nem lehet legyőzni, mert tömörek vagyunk….

A Békemenet legütősebb pillanatai

“A Jobboldal közös szenvedélye Magyarország”

Mi ezeknek – a túloldalnak – a szenvedélyük? Magyarország lejáratása….

-fejtette ki Stefka. Majd folytatta:

Márki-Zay nem jó arc, ahogy hatalomra jutott el is vesztett mindenkit.Úgy érezte, hogy győzött. Nem győzött. Elveszítette Hódmezővásárhelyt.

A szilveszteri hangulat jegyében felidézték a műsor végén a 2018-as választás utáni első adást, aminek kapcsán megtudhattuk, hogy mindenki megnyugodhat, mert Szentesi-Zöldi azóta is minden reggel mosollyal az arcán ébred.

… mi vagyunk hatalmon, miénk a nagyobb tudás …

Bencsik szerint ébernek kell lenni

….bízz Istenben, de tartsd szárazon a puskaport…., van okunk bízni a gondviselésben és van okunk, hogy készen álljunk, hogy lesznek támadások, amiket, ha száraz a puskapor, vissza fogunk verni…

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét