Furcsa évet zár idén a Nemzeti Vadászszövetség (NEVADA). A következő idény vadfajonként napra és területre lebontott vadászati tervét elfogadó, 2016 decemberében megtartott közgyűlésen nagymértékű állománynövekedéssel számoltak a becslések.Jelenti a Hírkacsa álhírügynökség.
[mnky_ads id=”3390″]

Nyomolvasók

A vadászszövetség tagjainak elvárását csak fokozta az enyhe tél. A vadőrök jelentései is pozitív fejleményekről számoltak be mind a nagy-, mind az apróvadak szaporulata és egészségi állapota tekintetében.

A jogos reményekkel szemben az eredmények kétségbeejtő képet mutatnak. Hiába jelezték előző nap a vadőrök a szarvasok, őzek, vaddisznók tömeges vonulását, a vadászat idejére minden vad nyomtalanul eltűnt. Ha ez egyszer-egyszer fordul elő, betudhatták volta a forgandó vadászszerencsének, de a jelenség országosnak bizonyult. A szövetség, miután maga nem volt képes az ok felderítésére, a rendőrséghez fordult. Mivel az ügy a hatalmi elit kedvenc kulturális elfoglaltságát kezdte ki, a kormány az országos főkapitányságot bízta meg a gyors elintézéssel. Az eljárásra külön katasztrófavédelmi alosztályt hoztak létre. A TEK által irányított vizsgálatba  az érintett vadászszövetség mellett bevonták a titkosszolgálatok  az Országház és az MNB őrzésével megbízott testületeket is.

A résztvevők kiváló együttműködésének köszönhetően az eredmény nem sokáig várakoztatott magára. Mindössze három hónap alatt sikerült fényt deríteni az utóbbi évtizedek leggaládabb nemzetközi összeesküvésére. A szerveződés nyilvánvaló célja a legfelsőbb kormányzati vezetők cselekvőképességének meggyengítése volt, hogy képtelenek legyenek a tervezett új menekültáradat feltartóztatására. Ezek után nem lehet kétséges, hogy ki mozgatta hátulról az eseményeket.

 Soros nevet a végén

Első lépésben a beépült Soros-ügynökök ellopták a közgyűlés teljes dokumentációját. Ezután az „Emberek az embriókért” fedőnevű civil szervezetnek álcázott kémközpontban átkódolták a dokumentumokat az érintett vadállomány által ismert jelrendszerre. A helyi kémsejtekben közben gyorsított tanfolyamon sajátították el az állati kommunikáció alapjait a Jobbik és az MSZP önkéntes aktivistái. A művelet utolsó szakaszában a kész anyagot rövid ismertető kíséretében eljuttatták az ország valamennyi vadászterületén kialakított gyűjtőhelyekre. Itt vehették át az átkódolt komplett vadászati naptárt az érintettek képviseletével megbízott vezérszarvasok, vezérőzbakok és vezérkanok.

A következményeket ismerjük.

Még álhírt, nem bánjuk!

Migráncs ugató

[mnky_ads id=”3390″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét