Soros gátlástalanul kampányol a „magyar kormány” (azaz Orbán Viktor) ellen..!

A Nemzet (KK) Vezetője megint nyilatkozott – valamiért egy-két napra is képtelen befogni a száját. Talán nincs is a világon még egy „miniszterelnök”, akinek olyan szómenése volna, mint neki. Tán Ceausescu dumált ennyit utoljára – és ilyen magvas igazságokat!

Most valamiért a Bild tartotta szükségesnek, hogy mintegy méretes biliül szolgáljon az orbáni szómenés számára.

A Nemzet Keresztény (Kiválasztott) Vezetője a már megszokott módon adta elő magát: gyakorlatilag minden, amit mondott, amolyan „orwelli igazság” – például: „mi a jogállam talaján állunk”…

Há’ hogyispersze! Orbán Viktor Nemzetünk Besenyő Pista bácsija (valamennyiünket Pandacsöki Boborjánnak néz, tehát megmondja a véleményünk), pontosabban BMMIV Istvánja (Besenyő Má’ Megint Igazam Van István), akinek annyiszor van igaza, ahányszor csak akarja…  (4:22-ig érdemes nézni).

https://www.youtube.com/watch?v=0oGeJcIiUu0

A „jogállam talaján áll”, mindig, mindenben. Mindig időben meghozatja a számára szükséges „törvényeket”, amire bejáratott módszere van: péntek éjjel megkapják a „képviselők” a leendő „törvény” szövegét, oszt (jó napot!) kedden meg is szavazhatják – el sem kell olvasniuk! Ha netán valamiben késnek, akkor visszamenőlegesen léptetik hatályba, oszt kalap! A CEU meg a többiek hadd sivalkodjanak!

Még így is előfordul, hogy szemrehányásokat kap, persze indokolatlanul, a sorosista, hanyatló Nyugattól, főleg annak médiájától. De mindenre megvan a megfelelő válasz, éppen ennyi: mi a jogállam talaján állunk! Ha netán tovább izgágáskodnak, például az orbániai médiaviszonyok felől érdeklődnek, akkor elmondja, hogy az orbániai médiaszabályozást az EU mintaszerűnek tartja, és valamennyi országa arra készül, hogy hasonlót vezessen be!

A Bild felvetésére, hogy plakátkampányt folytat „ősellensége”, Soros György ellen, a kormányfő úgy reagált, hogy Soros György – „aki a kaszinókapitalizmus révén szerezte vagyonát, állam nélküli államfőnek tekinti magát” – szintén kampányt folytat a magyar kormány ellen, és ebben semmi sem korlátozza. „Ez egy nyílt vita, amely éppen a sajtószabadság bizonyítéka” – mondta, hozzátéve: a milliárdos 60 nem-kormányzati szervezetet (NGO) pénzel, amely támogatja a migrációt. „Itt nem a vélemény szabadságáról, hanem nemzetbiztonságról van szó, és nekem fel kell lépnem”.

(A „kaszinókapitalizmusról” – ó, pofátlanságok pofátlansága! – lásd Vágó István bejegyzését.)

Ó, igen, igen! Soros régóta kampányol a „magyar kormány” ellen, ráadásul minden érvényes fölhatalmazás nélkül! Se az Isten, se annak Keresztény Kiválasztottja nem hagyta jóvá! És évek óta csinálja, mind gátlástalanabbul. Kampányának hihetetlen aljasságára jellemző, hogy Sorosnak tulajdonképpen semmi baja sincs Orbán Viktorral – egyszerűen úgy spekulál, hogy az Orbán-gyalázás hozhatja számára a legkevesebb munkával a legnagyobb hasznot. Nem csoda, hogy végül maga az NK(K)V – a Nemzet Keresztény (Kiválasztott) Vezetője – is rákényszerült, hogy válaszoljon. Tűrte, amíg tűrhette a Soros-féle, egész Európára és Amerikára, a Soros-félék szerinti egész demokratikus világra kiterjedő hecckampányt, de mindennek van határa. Szó nélkül hagyta, hogy Soros teleplakátolja a fél világot Orbánia kárörvendően mosolygónak láttatott vezetője képével; nem reagált arra sem, hogy mindenfélével megrágalmazta – például azzal, hogy Európa ellen uszít, bérenceket, ügynökszervezeteket tart fenn!

De ami sok, az sok – a pohár betelt. Soros ugyanis szokásos évértékelőjén átlépett egy határt. Arról beszélt, hogy a demokratikus világ vizeiben úszkál egy hízott, nagy testű ragadozó – és mindjárt meg is nevezte Orbánia Kiválasztott Keresztény Vezetőjét!

Ezt már nem lehetett válasz nélkül hagyni – aki a Nemzet (Kiválasztott és Keresztény) Vezetője, tudja, mit nem szabad tovább tűrnie! Ha eljön a válasz ideje, akkor válaszol:

„Itt nem a vélemény szabadságáról, hanem nemzetbiztonságról van szó, és nekem fel kell lépnem”.

És fel is lépett…

De egyszer majd, tán nem is soká, le is kell lépnie. Csak arra kell majd ügyelni, hogy meg ne léphessen!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2018.01.08 - 16:01
  Közvetlen hivatkozás

  A kétségbe esett ellenzék már akár a világbanknak, Sorosnak vagy bárkinek oda adná Magyarországot, csak a vezetés közelébe juthassanak.

  Válasz
  • 2018.01.09 - 06:02
   Közvetlen hivatkozás

   Igazad van, egy tolvaj cigany kezeben sokkal jobb helyen van :) Hat ocsikem, jot etvagyat hozza, az ertelmes ember szajbaszarja orbant vigyorogva, mert orbannak koze nincs a piachoz. A magadfajta szanalmas kretenek meg ugyis addig elnek csak, amig a cigany ugy tartja jonak. Es nem ugy tartja mostanaban :) Na tovabbi minden jot, vedelmezd azt a magyar hazadat, amihez kozod nem volt soha :)
   De azert kezdd el tanulni az oroszt koma, mert kopejkaert kell majd joban lenned muszka harcosokkal, jol fog jonni az neked.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük