Soros György, „a híres magyar zsidó”

Olvasom, hogy a baráti Törökország fényességes jellemű, a magyar néplélek által az ősrokoni familiaritásnak kijáró melegséggel tisztelt és szeretett iszlamista vezetője, Erdoğan számára mostanra világosodott meg, hogy ki volt az öt évvel ezelőtti, 2013-as Gezi parkbeli és az azt követő kormányellenes tüntetések felelőse.

Keresetlen szavait idézve:

„a híres magyar zsidó”-ban, vagyis Soros Györgyben fedezte fel a megmozdulások legfőbb felelősét.
A mindenért felelős zsidóban.

A zsidóban.

Volt már így, lesz még így, kár becsapni vagy illúziókba kergetni önmagunkat. Mindenesetre Erdoğan érzékenyebb fülekkel rendelkezik, mint Orbán Viktor vagy Köves Slomó, akik nem voltak képesek kihallani a Soros-ellenes kampány sunyi, aljas, ám hatásában annál termékenyebbnek bizonyuló zsidózó konnotációját.

Javaslom, hogy az EMIH Tett és Védelem Alapítványa, amely a magyar kormány jelentős anyagi, szervezeti és erkölcs(telenség)i támogatásával készül egy az egész Európai Unióra kiterjedő, az antiszemitizmust monitorozó rendszert létrehozni, mielőbb vonja be szakmailag felkészült és kormányfüggőségük ellenére is kormányhű és végtelenül lojális módon objektív munkatársai sorába a nagy török iszlamista vezért, akinek a felfogóképességére és érzékenységére nagy szükség lesz a monitorozás során.

Gábor György

“Amikor Erdoğan, a véreskezű iszlamista diktátor átlépi a Széchenyi István által alapított Magyar Tudományos Akadémia küszöbét…..”

Hogy kerül egy Orbán-mondatba Isten és Erdogan?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük