Soros György bocsásson meg!

Bocsásson meg mindenkinek, akinek csak lehet.

Bár a sorosozás folytatódik, meghosszabítva; s bár az Önéhez hasonló korban nem lehet könnyű, mégis erre kérem.

Példátlan az a megtévesztés, az a szünet nélküli kampányolás, amit a Fidesz művel. Példátlan az a szemérmetlenség, az a kiszámított, stupiditásnak tűnő aljasság, ahogy leráz magáról minden kritikát, és újra meg újra rámutat Önre, mint legfőbb bűnbakra.

Példátlan az is, hogy a harmadik ciklusába lépve sem mutat a „kormány” semmilyen hajlandóságot az önkritikára, az önkorrekcióra – sőt, mintha egyre tovább vadulna.

És nincs példa – legföljebb nyílt diktatúrákban – arra sem, amit a hatalom a médiával művel.

Kérem, vegye figyelembe: a demokratikus struktúra, intézményrendszer már földig le van rombolva, csak a gyatra látszat kedvéért van egy-két eleme, mely mintha működne: ami csak érték, szinte mind ellenzékben van, létének határán.

És tovább folytatódik az ország és az EU szemérmetlen megrablása.

A 2,6 millióra soványodott „magyar nemzet” „választott”…

Mindenekelőtt bocsásson meg az ország – a 2,6 milliós Fidesz-ország – legszegényebb, legelesettebb lakóinak: nem tudják, mit cselekedtek. Közmunkán tengődnek, új Döbrögik jobbágyaiként élnek: nem tehetnek semmiről. Érzéseik, indulataik nem a sajátjaik: beléjük plántálták, megtévesztették őket.

Bocsásson meg a fiataloknak is: azoknak, akiknek többsége a Jobbikra szavazott. Később még kijózanodhatnak, korrigálhatják magukat.

Bocsásson meg mindenkinek, akik elhiszik, amit a Fidesz handabandázik; akik rettegnek azoktól a migránsoktól, akikből tán egyet sem láttak. Akik attól félnek, hogy az „Ön emberei” bevándorlóországgá tennék Magyarországot. Bocsásson meg akkor is, ha tajtékozva szidják Önt és a ballibsiket: mindenkit, akiben még pislákol az értelem.

Bocsásson meg mindazoknak, akiknek eszét vette a példátlanul mocskos, ám hidegvérűen, tudatosan folytatott kampány, amelyben célzott xenofóbia és antiszemita indulatokkal való üzérkedés kapcsolódott össze.

Célzottnak mondom a xenofób hangulatkeltést, mert utáljuk ugyan a németeket, az angolokat, a franciákat, az amerikaiakat stb., de mégiscsak jobban gyűlöljük azokat, akiknek bőre sötétebb a mienknél. Vagy nem is gyűlöljük őket igazán, hanem csak félünk tőlük: nem szeretnénk, hogy megerőszakolják lányainkat, asszonyainkat – helyettünk…

És előre megfontoltan, aljas indítékból, bűnszervezetben, folytatólagosan elkövetve üzérkedtek a lakosság jelentős részét fogságban tartó antiszemita érzelmekkel: annak, amit Önnel műveltek, ez a legfőbb olvasata. Végtelenül szomorú, hogy ebben még Izrael kormányának támogatására is számíthattak…

Bocsásson meg a demokratikus ellenzéknek is – hiszen nem csak Önnel voltak elvtelenek…

Legyen mindenkinek bocsánat, kegyelem!

Csak Orbánnak, Kövérnek, Ádernak, Szijjártónak, Lázárnak, Gulyásnak, Rogánnak, Tuzsonnak, Holliknak és a többieknek ne!

És médiamunkásaiknak se.

Mert hozzájuk foghatóan aljas brigantik nagyon régóta nem uralták ezt az országot.

Kapcsolódó:

Aggódásra semmi ok: lehet még jelentkezni a Soros-szaknévsorba!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük