Ezt olvastam a közelmúltban megtérített, nemzetikereszténnyé tett portálon, mégpedig a föltétlenül hiteles, független Századvég kiváló szakértőjének írásában.
[mnky_ads id=”4668″]

Ehun la! – olvassátok! Benne föltalálhatjátok az Igazságot!

Nem lehet véletlen, hogy – ha egy nap késéssel is – rátaláltam erre az írásra: Istennek még szándékai vannak velem. Mert ez az írás igazi reveláció: rendezte fejemben a világról alkotott képet, mely eddig, mi tagadás, zavaros volt. Nem csoda, hogy tisztátalan indulatok dúltak bennem, s verbálisan újra meg újra rárontottam Orbán Viktorra és a nemzetikereszténységre..!

Én komolyan azt hittem, Orbánnak van szüksége Sorosra s általában bűnbakokra. Én komolyan azt hittem, Orbán és társai uszítanak Soros ellen, hogy az általuk fölerősített rasszista indulatok szelét befogják vitorlájukba…

Én komolyan azt hittem, hogy Orbán és sok társa bűnszervezetet alkot… Tiszta szerencse, hogy nem zártak diliházba!

Úgy néztem eddig a világra, ahogy ezredévekkel ezelőtti emberek: azt hittem, a Nap forog a Föld körül!

De most már tudom, hogy a valóságban minden fordítva van, mint ahogy én gondoltam.

Igaz,

Soros gyanúsan nevető arcával borították be az országot, hogy boldog-boldogtalan akár meg is köpködhesse – de ez is Soros műve volt! Kellett neki ahhoz, hogy démonizálhassa Orbánt.

Nagy testével vizeinkben ragadozóként úszkálva magyar közpénzek tíz- és százmilliárdjaiból folytat végtelenített Orbán- és Isten-ellenes hecckampányt! Egy pillanatra sem hagyja abba a gyűlöletkeltő uszítást, mert tudja: ha az embereket békén hagyja, fölhagy elaljasító üzelmeivel, akkor hatalma elenyész. Ezért aztán papagájkommandót is tart (bérenceket bérel), amely óránként átkozza el Orbánt és az Istent; terrormédiája is van, szintén magyar közpénzekből, amely folyamatosan rágalmazza a Történelem Urát és Kiválasztottját. „Közmédiája” is van, amely reggeltől estig és estétől reggelig  ismerteti terrormédiájának híreit.
[mnky_ads id=”3806″]
Mostanában megszállta településeinket, amelyek egymás után hozzák Orbán-ellenes nyilatkozataikat! Ki akarják tiltani a nemzetikeresztény civil szervezeteket!

Nehéz megfelelő szavakat találnom Soros Orbán elleni ármánykodásának minősítésére, de azért próbálkozom – jelzőket halmozok:

Dermesztően ízléstelen, fölháborítóan méltánytalan, brutálisan kíméletlen; hazug, rémhírterjesztő, rágalmazó, uszító; elzabrált közpénzek súlyos milliárdjaiból folytatott züllesztő, elaljasító hecckampány, amely tudatosan ébreszt és erősít hisztérikus félelmeket, indulatokat, kényszerképzeteket; amelyek elsősorban a nemzetikereszténység elleni érzelmekre akarnak hatni, azokat erősítik, hogy az aljas őrület szelét befogják a globális vitorlákba – mindezt előre megfontoltan, aljas indítékból, háttérhatalmasként elkövetve.

A Soros folytatta hecckampány istentelen aljasságát teljesen akkor érthetjük meg, érezhetjük át, ha belegondolunk: a Történelem Urának azt a Kiválasztottját mocskolja, aki dollármilliókat fordított Magyarország javára..!

Minden fordítva van tehát, mint ahogy eddig, felületesen, gondoltam…
[mnky_ads id=”3808″]

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét