Soros György lesz az USA magyarországi nagykövete /Álhír tudósítónk jelenti/

Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt legjobban érdeklő kérdéséről. A fő téma természetesen az USA elnökválasztás volt. Szijjártó Péter külügyminiszter az eseményen nem vett részt, mert még nem sikerült eldönteniük Orbán Viktorral együtt, hogy ki legyen az amerikai elnök.

Ugyanezen okból nem hívták meg az M1 tv csatornát sem

Ők majd 2022-ben számolnak be az eseményről, a magyar választások után. A Városi Kurir tudósítójának kérdésére Gulyás Gergely kormányszóvivő közölte, hogy alapvetően meg fog változni a magyar-amerikai diplomáciai viszony. Amerikai kérésre az új USA nagykövetségnek a Felcsúti stadion ad majd otthont, ahol a jövőben csak amerikai focit lehet majd játszani.

Az USA nagykövet közkívánatra Soros György lesz, aki örömmel vállalta a felkérés teljesítését. A jövőben ő személyesen fogja mészporral felfesteni a focipályán a vonalakat.

Ez lesz az új Soros-hálózat!

Ha valami baja lesz Orbánék külpolitikájával, akkor Szijjártót csak odarendeli magához a partvonalra, megfogatja vele a saját bokáját és 11-es rúgásokat gyakorol rajta.

A Soros-terv részeként

bevezetik azt is, hogy Orbán minden vasárnap hálaadó szentmisét mondat az új USA nagykövet tiszteletére a Mátyás templomban. Amit ezután Soros Mátyás templomnak fognak nevezni. Bayer B@szdkianyádbólahajszálrugótsoros Zsótit a nagykövetség portásaként fogják alkalmazni, és ezért ő hálából minden reggel fényesre csiszolja az új nagykövet unokáinak cipőjét is!

Kamala Harris alelnök pedig nőpolitikai ügyekben béke-jobbot nyújtva üzente Kövér Lászlónak, hogy az ő édesanyja indiai bevándorlóként érkezett Amerikába. Tehát ha Kövér igyekszik, még megszülhet akár egy USA alelnököt is!

Minden ami Biden:

Soros

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Soros György lesz az USA magyarországi nagykövete /Álhír tudósítónk jelenti/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük