A horoszkóp megmutatja ki a legjobb férj? — Sosem találnád ki, inkább olvasd!

6. Vízöntő

Egy kissé önfejű, de kreatív, tele van energiával, de szétszórt és gyerekes is egyben. A szabadságot kedveli, ezért nem szereti, ha a feleség kérdőre vonja, hová megy mikor jön. A szerelmes VÍZÖNTŐ férfi a szerelmet egy játékként éli meg, amelyet korrekt módon kell játszani, világos szabályok szerint. A szerelemben mindent előre kiszámít, amennyire lehet.

5. Bika

Ő egy igazán komplex férfi, szenvedélyes és házias, lusta és aktív, ellentmondásos és sokoldalú a szerelemben. Az ő célja az, hogy legyen egy meleg otthona, egy szé felesége aki szereti és néha megengedi neki, hogy lusta legyen és nyugodt életet éljen.

4. Mérleg

Ő rafinált és érzékeny, a szépség minden formáját kedveli. Az esztétikai érzéke nagyon fejlett, általában a szép és elegáns nőket vonzza. A szépérzéke nagyon fejlett és erre nagyon érzékeny. A MÉRLEG férfi szívéhez ezért nem a gyomrán keresztül vezet az út, hanem valamilyen művészi dolgon keresztül, zene, irodalom, festészet, szobrászat ezek azok a dolgok amik érdeklik őt. Talán ő az aki a legjobban vágyik egy családra, meg akar nősülni, szereti a harmonikus kapcsolatot és nagyon stabilak az érzelmei.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük