A horoszkóp megmutatja ki a legjobb férj? — Sosem találnád ki, inkább olvasd!

3. Bak

Egyesek azt mondják, hogy egy BAK férfi Isten ajándéka. Ha szerelmes lesz, akkor azt nagyon komolyan veszi minden szempontból. Vele semmi sem tréfa, ezért nem való olyan nő mellé aki szeret szórakozni és viccelődni. Ő nem olyan férfi aki játékos, nem járkál a nől után, és nem csalja meg a párját, ha nincs megelégedve vele vagy megunta azt. Hisz az igazi szerelemben és keresi, de leginkább várja, hogy hozzá jöjjön a szerelem és megváltozzon az élete.

2. Oroszlán

Ő erős, karizmatikus, főleg mikor megtalálja az ideális nőt. Hajlamos arra, hogy nagy dolgot csináljon egy érzésből, ha szerelmes akkor itt is ugyanúgy viselkedik. A szerelem egy OROSZLÁNNAL látványos, nagyszerű és örökre szól. Ő nem szereti a rövid kapcsolatokat, egy életen át képes kitartani a szerelme mellett, de csak akkor, ha megfelelő párja van.

1. Szűz

A SZÚZ férfi nagy hangsúlyt fektet az észre, ezért ilyen nőt keres magának. Egy nő ha megmutatja neki, hogy mennyire intelligens akkor felkelti az érdeklődését. Bármit csinálhat a nő, csak ne dicsérje magát előtte, mert ő a szerénységet szereti. A SZŰZ férfival a kapcsolat stabil és kényelmes, szuper lakásban élhettek és mindig készen lehettek vendégek fogadására. A SZŰZ férfi szereti a tiszta otthont, az érzelmei stabilak, nála nincs olyan, hogy nem megbízható. Pénzügyileg is stabil, még a nyugdíjas éveire is gondol és spórol.

Forrás

rendőri erőszak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük