Sötétséget borítanának ránk

Budapest igazán az ellentmondások városa: miközben ha a fideszesek a feneküket földhöz verik, akkor is a szabadság városa marad – legalábbis a romkocsmák külföldi vendégei számára –, addig a „kormány” sötét „konferenciákat” rendez.

Az ember csak kapkodja a fejét

S e konferenciákon előadja magát szinte a teljes mai magyar „vezérkar” – az ember csak kapkodja a fejét: ez most hülyeségeket beszél, vagy aljasságokat hord össze..?

Nem minden hülye, elmebeteg aljas, de a mai „kormányban” és „pártjában” – bár vannak eszelősök is – valamennyien aljasok.

Igazán szégyellhetjük magunkat azért, amit ezek az alakok művelnek, egyre vadabbul!

Két „konferencia” zajlott le, mondhatni, egyszerre: egy „kereszténykedő” sátánkodás a kommunikációról, meg a „demográfiai” kérdések ürügyén szervezett fideszes hibbanda.

Ocsmány buli

Az előbbi főszereplője Semjén Zsolt volt – többet nem igen kell mondanom. Ha rá gondolok, Csokonaihoz kell menekülnöm, különben…: „… gonosz erkölccsel senki sem született”. De persze ott volt példának okádék Menczer Tamás, vagy ott vigyorgott ájtatosan Balog Zoltán is.

S mindez a „Nemzeti Közszolgálati Egyetemen”..! Igaz, tulajdonképpen szerencse, mert megrendezhették volna ezt az ocsmány bulit valamelyik – még – rendes egyetemünkön, vagy akár a Magyar Tudományos Akadémián…

Príma „konferencia” volt a demográfiáról is, mondhatni, prima primissima… Gulyás Gergelynek igaza van: valóban hihetetlen bátorság kellett a „kormány” meghívásának elfogadásához… Bár szerintem nem is bátorságra, hanem – legjobb esetben – vakságra volt szükség.

Igazán parádés műsort rendezett ott a Fidesz!

Természetesen járt a szája Orbánnak is – útmutatásai nélkül e nemzet elveszne..! Különösen figyelemre méltó volt a két nyugati, európai polgárháborúról szóló alávaló zagyvasága…

Képtalálat a következőre: „Kövér László - képek”

És szerepelt persze a nemzet házmestere, Kövér László is: róla meg Káslerről elhiszem, hogy régóta meghibbantak; eszelősségük jelenlegi pozíciójukban ugyancsak régóta közveszélyes.

Képtalálat a következőre: „Kásler - képek”

Ezek az alakok „vezetik” országot…

Képtalálat a következőre: „palkovics lászló - képek”

S akinek ennyi jó még nem elég, hát megkapta Orbán manapság első számú helyettesét, legalábbis ami a mindentudást, a mindenhez értést illeti: magát Palkovics Lászlót! Szegény Varga Mihály csak gyenge ráadás lehetett… Persze, Gulyás Gergely azért kitett magáért..!

Az ember nézegeti szövegeiket, keresgél valamit, hogy idézzen, aztán legyint. Hiszen mindent elmondtak már, csak cifrázzák a dolgaikat – és elmondtuk mi is.

Összegezni kellene… „Ezek” visszavitték” az országot vagy annak jelentős részét a középkorba, az ördögűző sötétségbe. Ott vagyunk, ahol Csokonai: a felvilágosodásért újra meg kell küzdenünk. Vagy nem is: ott valahol a múlt század 30-as éveiben. Az újraéledő fasizmus vigyorog ránk, egyelőre „szórakoztatni” próbál bennünket…

Mindenre képesek, csak rabolhassanak.

Jaj, el ne feledjem: a legjobb az volt, amikor Novák Katalin „hirtelen jött ötletére” a jelenlévő sámánok – a rezsim fő szövetségeseinek képviseletében (elég pénzt kaptak hozzá, nem?) – az emelvényre vonultak, és „megátkozták” a rendezvényt…

aldas

Úgy állnak ott, mint akik becsináltak…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük