Szenzáció! SS-20-as rakéták a felcsúti stadion füve alatt?

A választás hevének múltával a fideszes politikusok visszabújtak a csigaházaikba. A csúfos választási bukása után – amit ő szemmel láthatólag még észere sem vett – már Németh Szilárdról is leszerelték a robbanófejeket. A hirtelen támadt kormányzati szélcsendben körülnéztünk a Kurír Kacsa (Ál)hírügynökség anyagai között.

Új, NER kompatibilis pápa a katolikus egyház élén

Mészáros Lőrinc lemond a felcsuti polgármesterségéről. Az indokolás szerint ez összeférhetetlen újabb társadalmi megbízatásával. A magyar parlament 2/3-os többséggel pápává fogja választani. Mészáros előtte kikérte a kereszténydemokrata padsorokban ülő kiváló szarvasügyi hittudós, Semjén Zsolt teológiai szakvéleményét. Ő egyértelműen azt válaszolta, hogy elfogadhatja a megbízást,

„Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen.”

 Uniós támogatás a Fidesz-médiának

Az Európai Parlament felszólította az  Európai Bizottságot, az Unió Kormányát, hozzon létre pénzügyi támogatási rendszert az oknyomozó újságírók anyagi támogatására. Orbán Viktor felszólította az Origó, a Pesti Srácok és a teljes fideszes média újságíróit, feltétlenül pályázzák meg közbeszerzés keretében a támogatást. Első feladatuk lesz annak kiderítése, miért volt erre egyáltalán szükség?!

Orbántól retteg az EU és az ENSZ után már a NATO is

Thomas O. Melia, az amerikai külügyminisztérium volt helyettes államtitkára szerint Magyarország gyenge láncszem a NATO-n belül. Nem érti, a magyarok miért tűrik az Oroszország felé közeledést a kommunizmus éveire figyelemmel. Orbán Viktor sajtótájékoztatón válaszolt a felvetésre. Szerinte nincs itt semmi probléma. A felcsúti stadion füve alá beépített  orosz SS-20 rakéták közül még egyet sem lőttünk ki Washingtonra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük