“Ha nem akarsz meghalni, kénytelen vagy magánorvoshoz menni” – Stop Kállai!

Soha nem látott gyorsasággal pörög a kormánypárt ellenzékváltó kampánya a “Stop Gyurcsány, stop Karácsony”. A teljesítési kényszer egyes fideszes politikusokat egyre beljebb és beljebb kényszerít a “kommunikáció erdejébe”, ahogy legutóbb a szolnoki Kállai Máriát is.

Kállai Mária fideszes képviselő is aknamezőre navigálta magát

Dr Kállai eddig sem tartozott a Fidesz-fiók legélesebb kései közé. A képviselőasszony képességeit tekintve valahol Németh Szilárd és Kósa Lajos között helyezkedik el. Akarása és tettvágya azonban mindent elsöpör, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legutóbbi facebook bejegyzése:

“Gyurcsányék egyszer már fizetőssé tették az egészségügyet, most is ezt tennék! Stop Gyurcsány, Stop Karácsony!”

“Elgurult a gyógyszere?”

Az olvasók is felvették a kesztyűt és alaposan visszadobták a sarat Őfelsége Máriánkra, akinek még szerintünk soha nem volt ennyi reakciót kiváltó bejegyzése – írta a Kimondott Szolnok ellenzéki  magát mint a “helyi Fidesz rémálmát” megnevező szolnoki közösségi oldal válaszul a helyi képviselő túlmozgásos viselkedésére.

“Az olvasók olyanokat írnak, hogy Őfelsége Máriánk biztosan nem teszi ki az ablakba azokat!

Van, amelyiket nem is lehet idézni, de néhány példa, mennyire felbőszítette Őfelsége Máriánk a haragos kommentelőket“:

“Akkor legalább volt egészségügy…”

“Örömmel fizetnék 300 forintos vizitdíjat, ha bármiféle szakrendelés elérhető lenne!”

“Most nem az???? Még jobban tönkrevágta a fityisz az eü. rendszert, aki ma élve akar maradni és maradt még pénze rá, magán eü. szolgáltatást vesz igénybe, nem kis összegért!!!! Tényleg komolyan gondolják ezt az ócska dumát????!!!!”

“Igen, de ha nem akarsz meghalni, kénytelen vagy magánorvoshoz menni”

“Szakadjon rád a csillagos ég! Gyurcsány idejében hol volt ennyi magánorvosi rendelő?? Mocskos kormányod 12 év alatt mindenkit odaterelt, mert a magánegészségügy már a haverok kezén van. Az államiból elmentek az orvosok.Kilométeresek a várólisták. Hol élsz te boldogtalan??”

“Az lehet, hogy 300 Ft-ot fizetni kellett, de legalább volt egészségügy! Ma már legtöbb helyen csak telefonos vizsgálat van!”

“Baj van a toronyban?”

“Arról a 300 FT-os vizitdíjról van szó? Ti szerencsétlen nyomorult 133 bátor senkiházi s.fej! Egy szimpla tüdőszűrésért 1500 Ft-ot kell fizetni! Nevetséges banda!”

“Most a parkolás 450 Ft, 1 vizsgálat 20 ezer! S nem ördögtől való volt az ötlet, mert az orvosnál maradt volna a praxist fejleszteni ! Szlovákoknál 15 EUR!”

“Mi van? Ezek 11 év alatt teljesen tönkretették az egészségügyet! Szívesebben fizetném a Gyurcsányék által bevezetett, 300 Ft-os vizitdíjat, mert akkor még lenne működőképes egészségügy! Volt elég orvos, nővér stb. De most mi van? Semmi! Alig van személyzet. Aki maradt és nem akarja beoltatni magát, azt most elüldözik az “önkéntes alapon működő, kötelező oltással”. A vizsgálatokra, műtétekre, hónapokat, éveket kell vàrni. Ellátatlan emberek halnak meg, mert csak a covid létezik!
A tesztet pedig csináltassuk meg saját pènzből, tízenakárhányezerért! Ha normális ellàtást szeretnénk, mehetünk maszek rendelőbe tízezrekért, százezrekért, – ha van pénzünk – ellàtnak! Ha nincs pènzünk, akkor vègünk van! Márpedig a többségnek nincs pénze, mert alacsonyak a jövedelmek, nyugdíjak, nem követik az inflációt! Miközben egy életen át fizetjük a tb-t, ellátást nem kapunk! Épp ezért STOP FIDESZ! Ön pedig szégyellje magát!”

“Baj van a toronyban 😂 inkább 300 Ft, mint 6 hónap várakozás mert nincs orvos vagy ellátás! Gyíkok!”

A legfinomabb hozzászólások egyike a Stop Kállai volt.

Siessen!

Most még megtekinthető a beírások sokasága, lesz munkája a Kállai segédeknek, mire ezt a sokat kitörlik…

Mi a magunk szerény eszköztárával igyekszünk megőrizni egy talpig fideszes téblábolását a kommunikációs ingoványban.

Kapcsolódó

 

kálai
illusztráció: V.K.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük