Stop Zuckerberg!? – A magyar kormánypropaganda kihagyhatatlan lehetősége…

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezérigazgatója kedd este 18 órakor érkezik meg az Európai Parlamentbe, ahol találkozik Antonio Tajanival, az EP elnökével és az EP-s képviselőcsoportok vezetőivel is. Mi ez, ha nem felhívás gyűlöletkeltésre a magyar kormány propagandistáinak?

A Soros – Zuckerberg tengely

Ahogy azt Németh Szilárd bejelentette, még véget sem ért a konzultációs dömping és a plakátok gyűlöleterdejének idénye, máris készülhetünk az újabb közpénz szórásra, amit persze megérdemlünk, hiszen újra kétharmadot szavazott az ország a Fidesznek. Az egyelőre kérdéses, hogy kitől kel a továbbiakban lábrázást kapnunk, de jó hí érkezett az Európai Unió háza tájáról, hiszen Soros György után Zuckerberg is Brüsszelbe látogat és ahogy az első esetében, úgy most is el lehet hitetni kerítésen belül, hogy kizárólag azért megy, hogy a Magyaroknak keresztbe tegyen.

Tajani örült, hogy Zuckerberg elfogadta a meghívását.

Már magában ez is gyanús, hiszen – mint azt a kormánypropaganda nyomatja  – a brüsszeli törvényhozók kizárólag azon munkálkodnak,hogy bosszantsák a mi harcos miniszterelnökünket, akire pedig ráférne legalább egy hét nyugi, hiszen gyarapodott a család és egy nagyapónak az unokája mellett a helye. De nem!

A múlt héten azt írta a Twitterén, hogy az európai polgárok megérdemelnek egy teljes és részletes magyarázatot a Facebook-vezértől, ő pedig üdvözli a döntést, szerinte ez egy lépés a bizalom visszaállítása felé.

A Facebook alapító vezérigazgatója, Mark Zuckerberg elfogadta a meghívásunkat és amint lehet, eljön Brüsszelbe, remélhetőleg már a jövő héten.

-tudatta az EP politikus.

Tajani egyébként április végén tett közzé egy írást  arról, hogy Zuckerbergnek meg kellene jelennie az EP előtt a március közepén  kirobbant  Cambridge Analytica botrány miatt, erre reagált múlt hét végén a Facebook vezetője. Félrevezetésül azt találták ki, hogy Zuckerberg európai meghallgatásán a hangsúly elsősorban az Európában lezajlott választásokra gyakorolt lehetséges hatásokon lesz majd, de mi azért tudunk a sorok között olvasni.

A fenti árulkodó jelekből

gondolom nem lesz nehéz összeeszkábálni egy jó kis összeesküvéselméletet, ami megmagyarázza, hogy Soros milliárdostársa mit keres egy európai parlamenti tisztségviselő dolgozószobájában.

Szálljon le rólunk Zuckerberg! – a Facebook-letiltások kora

Soros több mint 32 milliárd dollárt fordított az alapítványaira

Soros: a szegényeket akarom támogatni Magyarországon, nekem ezt jelenti a zsidó hagyomány!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük