Orbán Viktor miniszterelnök fogadta Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárt a Karmelita kolostorban. A megbeszélés biztosan hosszúra sikerült, mert az új osztrák jó barát kihasználta az alkalmat, hogy kiszabadulhat a szabadba és ahogy gangot ért a kába, azonnal rágyújtott.

Még ilyet!

Lassacskán kezd tök jó hely lenni Orbán kilátója, Gundel a kaja, a kávé mellé rá lehet gyújtani. Az embernek megjön a kedve vendégeskedni egyet!

- Hirdetés -

Orbán közösségi oldalára képriportot töltöttek fel a látogatás alkalmából:

A cigiszünet után sajtótájékoztatót hívtak össze,

aminek a lényege az volt, hogy a miniszterelnök egyértelműsítette:

Mi az Európai Néppárthoz tartozunk – mondta Orbán Viktor. Nem tudjuk elképzelni a helyünket egy olyan EPP-ben, ahol a bevándorláspárti erők vannak többségben. A mi álláspontunk kisebbségben van az EPP-n belül.

Orbán Viktor kérdésre azt is elmondta,

Magyarország hosszú-hosszú évek előfutára volt azon gondolatoknak, amik egyre erősebbek Európában. Ebben a pillanatban úgy fest, hogy a bevándorláspárti politikai erők erős pozíciókkal rendelkeznek, de a bevándorlásellenes erők megerősödése egy kiegyensúlyozottabb helyzetet fog eredményezni. A bizottság esetében egyértelműen alkalmatlanok a bizottsági elnökjelöltek a bevándorlás szempontjából.

Nem támogatja….

Nekünk jó lett volna Weber bizottsági elnöknek, de ő bejelentette, hogy nem akar a magyar szavazatokkal bizottsági elnök lenni. A demokrácia felől nézve nem támogathatom, nem lenne helyes, ha a magyarok szavazatával lenne bizottsági elnök. Strace alkancellár pártja nemcsak kiállt Magyarország mellett, hanem ezt látványosan megtette az EP-ben.

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét