Súlyos buszbaleset érte a bolgár labdarúgó-válogatottat, az egyik játékos életveszélyes állapotban van - Városi Kurír

Sorting by

×

Súlyos buszbaleset érte a bolgár labdarúgó-válogatottat, az egyik játékos életveszélyes állapotban van

Életveszélyes állapotban van a Nemzetek Ligájának bolgár játékosa, koponyaműtétet kellett végrehajtani rajta, miután autóbalesetet szenvedett el a futball csapat.

Hirdetés

Todor Nedelev a baleset során komoly sérüléseket szenvedett

Nemzetek Ligája C divíziójának 4. csoportjában is szereplő válogatott csapat éppen a grúz csapat elleni visszavágóra érkezett Grúziába.A 24.hu beszámolója szerint, a reptéren esős idő fogadta a játékosokat, ezért a vezetőség kérésére, a tbiliszi repülőtérről 2 kisbusszal szállították át őket a szállodába. Ekkor történt a baleset: az első kisbusz sofőrje elvesztette az irányítást a jármű felett, így nem tudta elkerülni, hogy az előtte lévő, hirtelen fékező autónak ütközzenek. Az autóbusz eleje teljesen összetört.

A legfrissebb információk szerint a bolgár csapat 29 éves támadó középpályása, Todor Nedelev a baleset során komoly sérüléseket szenvedett. Azonnal kórházba kellett szállítani, ahol a hírek szerint koponyaműtéten esett át.

A cikk alapján Viktor Ignatov, Ba olgár Labdarúgó Szövetség sajtóreferense azt nyilatkozta, hogy a Nedelev azóta is életveszélyes állapotban van. A labdarúgó játékos legjobb esetben sem állhat pályára a következő 3 hónapban.

Hirdetés

A Nova.bg szerint a játékosok sokkos állapotban vannak, egyelőre azt sem tudni, megrendezik a mérkőzést vagy sem.

Forrás: Blikk

Közlekedési változások lesznek a magyar-német focimeccs miatt Budapesten

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.